Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hány éves korotokban volt a legelső orgazmusotok amire emlékszetek?
Még elég kicsi koromban volt mikor elkezdtem párnával dörzsolni. Kicsit furcsa volt elsóre, persze jól eset.
Utána rá kaptam rendesen.
23L
12 évesen tüsszentettem, és rájöttem, hogy a hüvely izmait akaratlagosan is lehet feszíteni+elengedni.
Aznap ezt próbálgattam, (órán) és elküldött a tanár az orvoshoz, mert azt hitte, hogy légszomjam van.
12 éves voltam
én mindig mentálisan masztizok (nem találkoztam még senkivel aki így tenne :D), szóval nekem sose kell oda dörzsölnöm semmit, így az első orgazmust 2-3 évesen éltem át. nincs technika, mielőtt kérdeznék, egyszerűen elkezdek erősen koncentrálni és eljutok az orgazmusig (nyilván pici koromban a mesék szereplőit imádtam, és nem szexet képzeltem el velük).
20l
15 évesen, akkor próbáltam ki először a masztizást.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!