Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek minden szexuális együttlét alatt van orgazmusotok?
sok idő és tapasztalat kell ahhoz, hogy el tudj sülni, a legjobb ha úgy kezded, hogy maszturbálsz (tudom fúúj), de sokkal (SOKKKKKAL) könnyebb mint egy partnerrel. Akár egy csikló vibrátort is beszerezhetsz, de sima kéz is jó.
Megismerni a testedet, tudd mit szeretsz és mit nem és lassan a partnert is rávezetni.
Ha ez meglesz akkor akár minden alkalomnál is lehet, akár több is! (persze olyankor már partner függő)
Nekem minden alkalommal van orgazmusom. Szerintem a 6 évünk alatt összesen 2-3 alkalom volt még nagyon az elején, amikor nem mentem el. Szerintem ebben nagy szerepet játszik, hogy sokat izgatom magamat is, és megvannak a jól bevált módszereim.
Lazulj el, ajdatok időt magatoknak, ismerd meg a saját tested, és egymásét is, fantáziálj, kísérletzzetek. Össze fogtok csiszolódni, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!