Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzések mennyire befolyásolják az együttlétet, szexualitást? Valóban a szerelemtől, bizalomtól stb. függ akár az orgazmus is?
Nálam is ez volt, exemmel még csak nem is kívántam a szexet, undorodtam a dologtól, pedig előtte semmi bajom nem volt ezzel. Aztán amikor vele szakítottam (részben emiatt, részben mert gyerekes volt), és összejöttem mostani párommal ez teljesen megváltozott. Nagyon szeretem őt és minden nap kívánom.
24/L
A nők és a férfiak nem egyformák.
Igen, a nőknél jellemzőbb sokkal-sokkal hogy az orgazmust, szexuális élvezetet is az érzelmekhez kötik. Egy férfi a legnagyobb ellenségét is megdugná, ha az egy szép nő.
naná, nekem az orgazmus teljes mértékben attól függ, szeretem-e az illetőt :D
mondjuk az orállal nem volt gondom soha, szeretem oda vissza, de az orgazmus tényleg csak akkor jön, ha szerelmes vagyok :D
szívás, mert kívánnám én a szexet :D
Basszus olvasom itt a valaszokat... megalazonak tartom az oralt,orgazmusom se volt..
lehet rossz part valasztottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!