Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elélvezett, én nem éreztem semmit, ez normális? Mit "kellene" éreznem?
Nemrégiben kezdtem el tablettát szedni, most először került rá sor, hogy párommal egyéb védekezés (óvszer, megszakítás) nélkül voltunk együtt, tehát bennem ment el. Régóta készültünk rá, elvégre csak így teljes az élmény, viszont... Én azt hittem, azért másabb lesz. Mikor ő elment, én nem éreztem igazából semmit "ott bent". Nem volt meg az a lányregényes életérzés, hogy kitölt, meg betölt a forróság, meg mit tudom én.
Szóval, ez így normális, nőként tényleg nem "kell" érezni ilyenkor semmit, vagy valami velem nem oké?
(Nyilván párom egyéb reakcióit ismerem, tehát tudom, hogy mikor megy el, de arra gondolok, hogy számomra nem volt másabb, vagy fizikailag élvezetesebb a dolog, mint amíg pl. megszakítással csináltuk.)
Ha valaki válaszol, a lealázó kijelentéseket mellőzzük, kérek mindenkit. Tudom, gyerekes, de nekem ez még új élmény. Nem degradálni akarom a páromat ezzel, és nem azzal van a gond, hogy ne élvezném a szexet, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy másnál milyen. Férfiaknál tudom, hogy fontos, hogy a nőbe élvezhessenek, de fordítva?
Énsem éreztem, csak neki volt jobb :)
18/L
Azt, hogy kitör a vulkán, és jön a forró láva, én sem érzem.
Nekem speciel olyan, mint óvszerrel, csak akkor más, amikor gumi nélkül a makk simogatja a bejáratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!