Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátommal 2 hete csináltuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 hete csináltuk utoljára és akkor is gumi nélkül de mielött elélvezett volna kivette de men egy kicsi a hüvelyemre is de utánna megtöröltem és le is mostam.5 napja késika mensim ez normális?! (volt már hogy 12 apot késett)

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 07:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Trehes vagy. Fiút szeretnél jobban vagy lányt? Neveken gondolkodtatok már? (Ui: Van eladó babakocsim olcsón.)
2013. nov. 9. 08:01
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Hulyek vagytok es gondolom fiatalok. A megszakitasos vedelem egy nagy marhasag!!! Egyetek meg amit foztetek!!
2013. nov. 9. 08:06
 3/14 anonim ***** válasza:

nem normális

terhes lehetsz

nem védekeztetek, így terhes lehetsz - így jártatok

tesztelj

2013. nov. 9. 08:08
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
remélem terhes vagy. csak h egy életre megtanuld ez nem védekezés!
2013. nov. 9. 08:17
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Már az anatómiával sem vagy tisztában, ezek után nem csoda, hogy az élettant sem érted, csak ész nélkül kufircoltok.

A hüvely az a csőszerű szerved, ami belül van, tehát nem mehetett "RÁ" az ondó, hanem csak "BELE".

De ahogyan előttem is mondták, vegyél terhességi tesztet, mostanra ki kell hogy mutassa. Mert sajnos bár kicsi az esélye, de lehetsz terhes így is. Persze az is lehet hogy a stressztől nem jön meg.

2013. nov. 9. 08:26
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem védekeztek ti bajotok.És terhes vagy.Gratulálok.
2013. nov. 9. 08:27
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

50-50%.

Vagy igen,vagy nem.

2013. nov. 9. 08:35
 8/14 anonim válasza:
Szia.Mennyi idős vagy?ha jól látom..ma írtad ezt a kérdést.A sürsősségi fogamzásgátláson gondolkodtál már?Menj el dokidhoz és irasd fel vele,ha még nem késő!!De tesztet minden féle képeen csinálj!
2013. nov. 9. 09:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ott van, két hete csinálták, már nincs sürgősségi.
2013. nov. 9. 09:15
 10/14 anonim válasza:
Jaja látom,csak az elején rosszul értelmeztem.
2013. nov. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!