Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 hete csináltuk utoljára és akkor is gumi nélkül de mielött elélvezett volna kivette de men egy kicsi a hüvelyemre is de utánna megtöröltem és le is mostam.5 napja késika mensim ez normális?! (volt már hogy 12 apot késett)
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 07:52
11/14 anonim válasza:
Csinálj tesztet, de nem biztos, hogy azért késik, mert terhes vagy. Ha mégis, akkor szeretettel várunk a Gyerekvállalás, nevelés kategóriában.
12/14 anonim válasza:
Gratulálok! A Bencét ajánlom, ha fiú és én imádom az 'Eta' nevet lánynak :)
13/14 anonim válasza:
Ha fiatal vagy és még nem rendszeres a ciklusod akkor nagyon kevés esélyét látom h terhesség miatt késne szerintem nem kell annyira aggódnod de egy tesztet csinálj h megnyugodj 100%ra... nem tudom mire jó itt mindenkinek h halálra rémítenek a terhességgel, ez közelsem segítség ami a kommentek nagyrésze nyújtott, amúgy megjegyzem hogy MINDENKI csinálta már nem 1x gumi nélkül bárki bármit is mond...azóval a képmutatás is erősen jelen van ha csak nem szed itt mindenki fogamzásgátlót....
14/14 anonim válasza:
13-nak
ne magadból indulj ki, van aki igenis mindig védekezik - tudjak kontrollálni a vágyait és akkor szeretkezni, ha van gumi vagy szed fogamzásgátlót
nem vagyok képmutató, védekezek
hogy minek ijesztgetni? hát először is, mert igenis van rá esélye - a valószínűségét és a százalékos értéket hadd ne kelljen megmondani, de védekezés nélkül csinálták, így számoljon a lehetőséggel
másodszor pedig, ha nem ijed meg most, akkor folytatja ezt a szokást, a nem védekezést és annak előbb-utóbb meg lesz az eredménye..egy pozitív terhességi teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!