Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért lehet, hogy a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy a barátnőm orális szexnél, mikor elélvezett azt kéri, hogy hagyjam abba az orálist. Ez normális? Ilyenkor a nőknek is kell pihenés?

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Verd élvezés után

tovább.AZ már kellemetlen.

2015. máj. 31. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked hogy esne, miútán elélveztél, ő ugyanolyan erővel sz@pná tovább?
2015. máj. 31. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
#1 és #2 A kettő összehasonlíthatatlan, hiszen a nők jóval gyorsabban tudnak regenerálódni ilyen szinten.
2015. máj. 31. 17:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is kell egy kis szünet orgazmus után, mert érzékenyebb a csiklóm miután elélveztem, és nem esik jól olyankor ha folytatja nekem.

Normális a barátnődnél.Várj egy kicsit aztán folytathatjátok :)

20/L

2015. máj. 31. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Ilyenkor szokás cserélni.
2015. máj. 31. 18:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nőnek közvetlenül az orgazmus után nagyon érzékeny lesz a csiklója, és ha tovább csinálod, akkor inkább kellemetlen érzés.

De gondolom a barátnődtől már kérdezted, hogy miért állít le olyankor, mielőtt itt kiírtad ezt a kérdést, nem?

Ő nem mondta meg, hogy miért?

2015. máj. 31. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:

Én már megszoktam azt az érzést, hogy elélvezés után a barátnőm folytassa az orált, vagyis ne hagyja abba. Pl. mikor bilincs volt rajtam, nem is tudtam volna ellenkezni.

Ő meg egyáltalán nem ilyen, átlagban szex alatt 2-3 orgazmus, de pl ha rögtön orgazmus után ráteszem a kezem a szeméremdombjára és a csiklója részére, és ott hagyom, már ettől is újabb orgazmusa lesz.

2015. máj. 31. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Normális. Ha elmegyek, nekem utána már kellemetlen minden érzés. És nem csak másodpercekig vagy percekig...legalább 1 óra kell, hogy újra hozzá lehessen "úgy" érni. Persze van, aki rögtön bírja folytatni, de sokan vagyunk úgy, hogy nem.
2015. máj. 31. 18:24
 9/15 anonim ***** válasza:
2-es, nekem pl. jól esik, ha ugyan úgy, szopja tovább a farkam.. Volt már olyan is, h egyből merevedésem lett.
2015. máj. 31. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó. Volt olyan nő, akinél orgazmus után le kellett állnom. De volt olyan, akinek orgazmus után tovább kellett csinálni, csak nagyon nagyon lassan.
2015. máj. 31. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!