Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet, hogy a barátnőm orális szexnél, mikor elélvezett azt kéri, hogy hagyjam abba az orálist. Ez normális? Ilyenkor a nőknek is kell pihenés?
Verd élvezés után
tovább.AZ már kellemetlen.
Igen, nekem is kell egy kis szünet orgazmus után, mert érzékenyebb a csiklóm miután elélveztem, és nem esik jól olyankor ha folytatja nekem.
Normális a barátnődnél.Várj egy kicsit aztán folytathatjátok :)
20/L
A legtöbb nőnek közvetlenül az orgazmus után nagyon érzékeny lesz a csiklója, és ha tovább csinálod, akkor inkább kellemetlen érzés.
De gondolom a barátnődtől már kérdezted, hogy miért állít le olyankor, mielőtt itt kiírtad ezt a kérdést, nem?
Ő nem mondta meg, hogy miért?
Én már megszoktam azt az érzést, hogy elélvezés után a barátnőm folytassa az orált, vagyis ne hagyja abba. Pl. mikor bilincs volt rajtam, nem is tudtam volna ellenkezni.
Ő meg egyáltalán nem ilyen, átlagban szex alatt 2-3 orgazmus, de pl ha rögtön orgazmus után ráteszem a kezem a szeméremdombjára és a csiklója részére, és ott hagyom, már ettől is újabb orgazmusa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!