Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy az első együttlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy az első együttlét után máshogy kezdek érezni a barátom iránt?

Figyelt kérdés
Még szűz voltam, de lefeküdtünk a barátommal így egy év után, és mielőtt még ez megtörtént teljesen oda voltam érte, mármint állandóan ölelgettem,puszilgattam,fogtam a kezét, nembírtam meglenni nélküle. Aztán miután ez megtörtént úgyérzem elhidegültem tőle, és nem akarok vele lenni.. pedig szeretem őt, de sokszor nem vágyok a társaságára.. miért van ez?:l

2016. jún. 23. 01:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég fura... Inkább jobban kellenne vonzódnod...
2016. jún. 23. 01:51
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

én is úgy tudom hogy az első szexkor csak mégjobban bele szeret az ember a párjába

de a te eseted az fura

nem volt rossz maga az aktus ?

2016. jún. 23. 01:56
 3/10 RRR ***** válasza:

nem csalódtál magadban??

és emiatt??

2016. jún. 23. 02:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is csak egy magyarázatot látok erre sajnos. Mégpedig azt hogy annyira mégsem őt kerested igazából, csak előtte megvolt az újdonság varázsa, illetve még nem láttad őt ilyen helyzetben, és úgy tűnik így már nem volt vonzó számodra. A szeretet és a vonzódás nem ugyanazt jelenti.. És elég biztos hogyha többször is megtörténik az együttlét, ez csak még kényelmetlenebb lesz számodra...
2016. jún. 23. 02:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom kicsi volt neki.
2016. jún. 23. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Mert eddig se szeretted, különben nem várattad volna ilyen sokáig.
2016. jún. 23. 13:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet csak zavarodott vagyok, igazából megbántam h lefeküdtünk, de nem azért mert rossz lett volna vele.. De mégsem értem, h mi váltotta ezt ki belőlem
2016. jún. 23. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Korai volt.
2016. jún. 23. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem ritkán fordul elő, magyarázatot kár keresni rá, mert nincs rá, de miután így érzel, nem szabad erőltetni a folytatást csak lelkifurdalásból!
2016. jún. 24. 10:28
 10/10 KJUsul ***** válasza:
81%

Egyetértek az utolsóval, valójában nem is volt köztetek semmi csak egy kis szexuális vonzódás. A lányok gyakran magyarázzák be maguknak, hogy szerelmesek. A fiúk meg nemigen rágódnak ezen, ha van lehetőségük egy kis szexre megragadják. Nem véletlenül bántad meg. Akár tudatosan vagy tudat alatt megérezted, hogy neki sem jelent az egész többet egy jó dugásnál, ezért hidegültél el tőle.

Kb ennyi történet. Már úgyse tudod visszacsinálni. Tanulj az esetből, tanulj meg különbséget tenni vonzódás és szerelem között, akkor nem jársz így legközelebb.

2016. jún. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!