Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlét?
Figyelt kérdés
Mire kell figyelnem ? Meg nem voltam egyutt soha senkivel (csak csok). Mi az ami az elso elott szükséges lenne megtennem? Fel tudok ra készülni ?2016. ápr. 7. 22:35
1/12 anonim válasza:
Erre igazán felkészülni nem lehet, hiába mondjuk mit cisnálj, vagy hiába tanulsz be bármit,arra csak rágörcsölsz... ez ösztönös dolog, az ősemberek is elkezdték, nem kell aggódni
2/12 anonim válasza:
Inkább a helyes írásból készülnél fel.
3/12 anonim válasza:
#2-es figyelmébe! Ha felszólítasz, akkor ne pontot tegyél a mondatod végére! Helyesen: helyesírásból. (Alapszó: helyesírás.)
4/12 A kérdező kommentje:
Juj már vártam a kis trollokat :))
Kedves! Azért lett hibás mert a telefonomon ékezet nélkül szoktam a szöveget bevinni ,de vannak szavak amit alapjáraton az autocorrect kijavít.
2016. ápr. 7. 22:51
5/12 anonim válasza:
Válaszoljatok a kérdésre, vagy olyat rátok verek, hogy csak csattani fog az egész rohadt Föld, ti nokedlik!!!
6/12 Thero válasza:
Először is fiúvagy vagy lány? :D
Csak mert én is igy izgultam aztan tulestem rajta es lehet tudok segiteni :)
16/F
7/12 A kérdező kommentje:
18 eves lany :)
2016. ápr. 8. 06:02
8/12 anonim válasza:
Az első előtt semmit sem tudsz tenni, csak annyit hogy próbálsz nem rágölcsölni, lenyugszol :) a pasid beszerez hozzá mindent, ami kell. Neked csak el kell lazulni :)
9/12 Thero válasza:
Ha gondolod irhatsz privatban es kerdezz :)
10/12 anonim válasza:
Igazából észre sem veszed és megtörtént :D ugy ertem nem foglalkozol majd ugysem massal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!