Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem sikerül az együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sikerül az együttlét különböző okoknál fogva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni!

23 éves fiú vagyok és 10 hónapja vagyunk együtt a párommal ő 21 éves. Ő még szűz nekem már volt futó kapcsolatom így én már nem vagyok az.

Az lenne a problémánk, hogy ő igazából fél a szextől és bénának tartja magát „neki ez nem való” indokkal.

Akárhányszor próbálkozunk vagy ha csak előjáték van én nem idegenkedek hozzá érni vagy épp szájjal kényeztetni, de ő ezt nem viszonozza, mert fél tőle, hogy béna lenne és hogy nem jól csinálja, de nem tudom megértetni vele egyszerűen, hogy megoldunk mindent szépen lassan megtanulja és én segítek neki ebben és türelmes vagyok hozzá!

Eddig amikor próbálkoztunk a behatolással voltak mindig problémáink, átlagosak a méreteim de nem sikerül behatolnom, volt mát mikor azt is mondta ha most nem sikerül akkor szeretné ha olyan partner után néznék aki tudja viszonozni amit én nyújtok gondolom nem meglepő hogy annyira be stresszeltem, hogy behatolás elött le is lankadt :(. Ő is kíván és én is őt természetesen és ahogy haladunk előre a dolgokban kis hangulatváltás és megadja magát, magába fordul és csak azt hajtogatja, hogy neki ez nem megy ő ebben béna és sírás a vége, ilyenkor persze rám haragszik.

Messze lakunk egymástól, az egyetemen ismerkedtünk meg kollégisták vagyunk de elég nehéz kettesben maradnunk így csak nagyobb időközönként tudunk kettesben maradni.

Én tudok még rá várni amennyi időt csak szeretne tehát nem sürgetni szeretném a dolgokat, hanem neki szeretnék segíteni, hogy bízzon magában és élvezze ne szorongjon közben!

Ha valakinek volt már ilyenben része, tapasztalata kérem ossza meg velem hogyan sikerült megoldani!

2016. ápr. 4. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapvetoen eleg hipohonder es onsajnaltato tipus. Az igazsag az ha ezt a tipust nem tudod kezelni akkor bizony ennek befellegzett hosszu tavon. En is azt javaslom keres valaki mast vagy legalabb tegyel ugy. Ha szeretet nagyobb az onsajnalatanal akkor elobb raszanja magat mint sem hogy elhagyd. Ha nem akkor tenyleg jobb ha mast talalsz. Tapasztalatbol mondom. En is volt egy 9 honapos kapcsolatban ami ugyan ez volt. F25
2016. ápr. 4. 08:43
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
Ó, b+! 10 hónap után is még csak itt tartani... Minek fecsérelitek egymásra az időt?!
2016. ápr. 4. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Amig hagyod ezt az onsajnaltatos hisztit tovabb folyni ugyanigy mint eddig, addig itt szex nem lesz. Nekem nokent csak olvasva a sorokat felment a vernyomasom a liba baratnodtol. Semmi baja nincsen, csak szegyenlos es te meg adod ala a lovat igy tudja magat kedvere sajnaltatni hiszen ugyis vele maradsz. Proved. Hidd el ha kapna egy pofont az elettol, ha mondjuk a kovetkezo ilyen onsajnaltatasi rohamanal felallnal, feloltoznel es otthagynad a francba, par alkalom utan mar rogton nyitottabb lenne. Ha meg ugy erzi hogy nem valo neki a szex akkor meg faradjon el pszichologushoz, kezeltesse magat de addig se rabolja mas idejet ilyen hisztikkel.
2016. ápr. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!