Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Szakitanátok?
Figyelt kérdés
Ti szakitanátok csak azért a párotokkal mert nem hajlandó teljesiteni a szexuális vágyaitokat? (orális szex nyalás) pedig tudja hogy szeretnétek... de nem teszi meg? de töletetek viszont elvárja? próbáltam erröl vele beszélni de nem hajkandó erröl beszélgetni velem....nem szivesen szakitanék vele mert szeretem. 24 éves nő2016. dec. 21. 13:42
1/11 anonim válasza:
Ez sajnos nagy önzőségre utal a részérol,eléggé semmibe néz!! Lapát!!
2/11 anonim válasza:
En kinyallak viszonzás nélkül is. Ha gondolod írj
3/11 anonim válasza:
Egy jó párkapcsolat arról ismerszik meg, hogy valahogyan megvan a közös nevező a szexben is. Ha erre nálatok nincs esély, akkor az nem jó párkapcsolat. Előbb- utóbb vége lesz, szakítani persze már most is érdemes...
4/11 anonim válasza:
Persze, hogy szakítanék. Az ágyban is fontos az összhang.
6/11 anonim válasza:
Mivel indokolja, hogy nem teszi meg neked?
7/11 anonim válasza:
Itt az a probléma hogy Ő meg elvárja.. Tőlem ne várjon el semmit. Szóval inkább ez miatt szakítanék és nem azért mert nem nyal ki. 22 L
8/11 anonim válasza:
Hol van a kölcsönös öröm szerzés és az odafigyelés a másikra ?
Ezek útan én biztos szakítanák !
9/11 anonim válasza:
Nem szakítanék, hiszen az ilyen nem is lenne a párom.
10/11 PearlDiver válasza:
Azt írod hogy szereted... Elmeséled, hogy pontosan mit szeretsz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!