Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen derülne ki, ti szakítanátok?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam a kedvesemmel és ilyen lelkizős napja volt, vagy is tisztázni akarta a dolgokat kettőnkkel kapcsolatban. Januárban lesz egy éve, hogy együtt vagyunk, erre tegnap elmondta, hogy a kapcsolatunk elején az első 3 hònapban folyamatosan megcsalt engem egy másik nővel, mert nem hitt a mi kapcsolatunkban, majd amikor belém szeretett és komollyá vált a dolog véget vetett a másik viszonynak. Nagyon kiakadtam, mert nem hittem volna, hogy képes ilyenre. Tudtam, hogy a mùltjában nem mindig tudott egy nőnél megmaradni de azt gondoltam most velem más! Nem tudom, hogy mit csináljak. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is engem, tudja, hogy hibázott de nagyon megbántott most ezzel a dologgal. Ti mit tennétek? Tudom, hogy nekem kell tudnom meg stb csak jò lenne pár tanács :( 22LL#szerelem #kapcsolat #leszbikus #csalódás #szeretet #megcsalás #bánat #viszony #már megint bőgök -.-
2016. dec. 30. 00:36
11/12 anonim válasza:
Ahogy magamat ismerem, a helyedben kiábrándulnék belőle mert csalódást okozott nekem.
Ez persze nálad lehet nem így megy de én lehet még hozzá is b*sznék valamit, hogyha más nem, legalább fizikálisan érezze, hogy nekem mennyire fáj aztán otthagynám még ha valamennyi ideig hiányozna is. Úgy vélem ha kicsit is kihűl a kapcsolat vagy veszekednénk egyet, újra megcsalna mert valószínűleg gyenge személyiség.
Előbb-utóbb újra megtörténik csak ki kell várnod, ha a következőt is elnézed egy ideig szánja-bánja majd aztán ismét megteszi és ameddig ott nem hagyod így fog menni.
12/12 anonim válasza:
Én nem szakítanék vele. Azért nem, mert már hónapokkal ezelőtt történt és valószínűleg megváltozott. Az, hogy ezt elmondta neked is azt mutatja, hogy komolyan gondolja veled. Őszinte veled szemben, mert szeret téged. Lehet előtted nem fogta meg senki így őt, mint te, ezért csinálta azt, amit másokkal. De megbánta. Persze azért a helyedben éreztetném vele valahogy, hogy ez nem volt okés. Ha vele maradsz, jobb esetben sokkal jobban a tenyerén fog hordozni, mint régebben és bizonyítani akar majd, hogy nem bántad meg, hogy vele maradtál, bár ez személyfüggő. De valahogy majd ki akar engesztelni biztosan. Én ezt gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!