Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan csajok, akiknek a fiús lányok jönnek be, tulajdonképpen nem pont a pasit keresik a lányban?
Ezt már én is megpendítettem a múltkor, de rögtön megjelentek a fölényeskedő, kioktató leszbi amazonok és azonnal lepontoztak... :)
Szerintem a fiús lányok is többnyire azért viselkednek fiúsan, mert ezzel próbálnak imponálni a barátnőjüknek. Ha viszont a barátnőjük tisztán leszbi, akkor hosszú hajjal, szoknyában és tűsarkúval is bejönnének nekik (sőt, úgy méginkább). :)
Bennem is felmerült már ez a kérdés... aki leszbikus, az elvileg nem a nőkre gerjed? De ha egy nő totál úgy néz ki, mint egy pasi, akkor...? Ők tudják, csak nekem valahogy ez olyan ellentmondásos.
25N
Olyan erdekes, ha egy fius lanyrol beszelunk, azt mar kb rogton ferfikent kezelitek es hogy semmi kulonbseg kb a ferfiak es kozte.
Bezzeg, ha egy transz norol beszelunk az “sose lesz no” meg “aki egy transz novel osszejon az nem leszbikus”.
Ugyanezt tudom felhozni a felcsatolhatosra is peldakent...egybol aki olyat hasznal az mar farokra vagyik.
Nem vagytok kicsit ti is ellentmondasosak?
Haha:D
Mert ti nem pont ugyanezt csinaljatok.
De bocsanat, kiment a fejembol, hogy ti barkirol megmondhatjatok ki a ferfi, ki a no es termeszetesen barki szexualitasat megkerdojelezhetitek.
Elnezest.
Sejtettem, hogy kar ellenvelemenyt mondani, mert az ugyse lesz elfogadva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!