Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az olyan csajok, akiknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan csajok, akiknek a fiús lányok jönnek be, tulajdonképpen nem pont a pasit keresik a lányban?

Figyelt kérdés
Egy ideje foglalkoztat ez a kérdés, sok leszbikus ismerősöm van, és vannak közöttük nagyon szép lányok, akik fiús lányokkal jöttek össze, akiről hirtelen meg sem mondanám, hogy lány. Nem pont az a lényege a leszbikusságnak, hogy bejön a nőiesség, szépség? Vagy ők kinézetre szeretik a pasikat, de például lefeküdni nem tudnának pasival? Persze semmi bajom nincs a fiús lányokkal, félre ne értsétek, csak érdekel, hogy hogy is van ez.
2018. febr. 23. 14:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező pasi vagy?
2018. febr. 23. 15:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem, nő
2018. febr. 23. 15:10
 3/21 anonim ***** válasza:
37%

Ezt már én is megpendítettem a múltkor, de rögtön megjelentek a fölényeskedő, kioktató leszbi amazonok és azonnal lepontoztak... :)

Szerintem a fiús lányok is többnyire azért viselkednek fiúsan, mert ezzel próbálnak imponálni a barátnőjüknek. Ha viszont a barátnőjük tisztán leszbi, akkor hosszú hajjal, szoknyában és tűsarkúval is bejönnének nekik (sőt, úgy méginkább). :)

2018. febr. 23. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez engem is foglalkoztat. Miért jó egy olyan pasival járni, aki csak annyiban különbözik az igazi pasiktól, hogy más van a lába között.
2018. febr. 23. 15:37
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Dzsízösz........
2018. febr. 23. 15:40
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
......Krájszt
2018. febr. 23. 15:44
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Bennem is felmerült már ez a kérdés... aki leszbikus, az elvileg nem a nőkre gerjed? De ha egy nő totál úgy néz ki, mint egy pasi, akkor...? Ők tudják, csak nekem valahogy ez olyan ellentmondásos.

25N

2018. febr. 23. 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Olyan erdekes, ha egy fius lanyrol beszelunk, azt mar kb rogton ferfikent kezelitek es hogy semmi kulonbseg kb a ferfiak es kozte.

Bezzeg, ha egy transz norol beszelunk az “sose lesz no” meg “aki egy transz novel osszejon az nem leszbikus”.

Ugyanezt tudom felhozni a felcsatolhatosra is peldakent...egybol aki olyat hasznal az mar farokra vagyik.

Nem vagytok kicsit ti is ellentmondasosak?

2018. febr. 23. 16:04
 9/21 anonim ***** válasza:
19%
...és már itt is vannak, hogy megmodják az abszolút tutit... Annyira kiszámítható... :)
2018. febr. 23. 16:17
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Haha:D

Mert ti nem pont ugyanezt csinaljatok.

De bocsanat, kiment a fejembol, hogy ti barkirol megmondhatjatok ki a ferfi, ki a no es termeszetesen barki szexualitasat megkerdojelezhetitek.

Elnezest.

Sejtettem, hogy kar ellenvelemenyt mondani, mert az ugyse lesz elfogadva:)

2018. febr. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!