Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány és egy transzszexuális lány között lehet több barátságnál?
36 os vagyok, és hozzátenném kedves 37 es...
hogy tudom milyenek a transzok, próbáltam elfogadni őket... Bandában rótták Nyíregyháza utcáit. A párommal egy padon hamburgert ettünk, a párom és én is nők vagyunk én 21 ő 25.
Fagyit vettek a transzok akik 3 man voltak. Messziről nők, közelről nőnek öltözött férfiak. Volt már, hogy egy bevásárlóközpontban megszóltak, hogy leszbik vagyunk, ők.
Féltem tőlük... erős férfiak ugyanis, attól, hogy magassarkú van rajtuk.
Megvették a fagyit, már messziről kiszúrtak minket, jöttek át a zebrán, hangosan leszbizve, erőszakosan nyávogva, röhögve, ordibálva. A párom nagyon megijedt, így kézenfogtam és siettünk haza, szinte futottunk, míg már nem jöttek utánunk...
Szóval 37 es... nem, nem utálom őket, de valóban nem nők, ők férfiak. Tisztelet a kivételnek. :)
Nem vetettem sosem rájuk gyűlölködő pillantást, de másoknak is beszólogattak, hogy megbotránkoztassanak másokat. Elfogadom őket, de ez a viselkedés több a soknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!