Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány és egy transzszexuális lány között lehet több barátságnál?
Mert vannak olyan leszbikus nők akinek a transz nők is nők.
Én is azt írtam hogy nem tudnám elfogadni deengem nem támadtak mert csak magamról beszéltem.
Tovabbra is azt mondom, nincs joga senkinek masokat bekategorizalni.
Ez olyan, mint mikor egy leszbikus volt mar ferfival es csak utana jott ra, hogy neki a lanyok kellenek es mindenki mutogat, hogy o mar nem leszbikus.
Senkinek semmi koze hozza, hogy kinek mi fer bele.
Teljesen bekategorizalni SENKIT nem lehet.. mindenkinek van titkos perverzioja, hiaba tagadja.
Barmeddig lehet folytatni ezt a vitat, de semmi ertelme.
#23 De, be lehet, és a kategóriák nem is elmosódottak. A szexualitásnak semmi köze sincs a genderhez, vagy a kromoszómarendellenességekhez (valamelyik válaszoló idekeverte az interszexeket is, de akármennyit ülök felette, nem tudom hogy mi köze van a leszbikusságnak ahhoz, hogy vannak férfiak akik nem xy hanem xxy kromoszómával születnek, miközben az illető szerint ahhoz nincs köze, hogy szeretik-e a nők a péniszt, vagy nem.. Mi a franc??)
Attól meg lehet valaki leszbikus, hogy a múltban volt tapasztalata férfival. Simán... De az nem leszbikus, aki vonzódik is a férfi testhez, csak eldönti, hogy neki ezentúl kizárólag női partnerei lesznek. Vagy feminin férfiak.
A biszexualitás fluid; simán lehet, hogy egy ideig csak a férfiak érdekelnek, aztán csak a nők, sőt, leélheted úgy az életed, hogy a férfiak max külsőre vonzanak, de kapcsolatot csak nőkkel tudnak elképzelni. A biszexualitásnak milliónyi arca van, a homoszexualitásnak nincs.
A fétiseket meg inkább ne keverjük ide :)
Jol van te kategoria manias.
Jobban bemagoltad, mint az iskolai tananyagot.
Ettol meg ugyanugy nem ertek veled egyet es nem en vagyok az egyetlen.
Az elmeletednek egyetlen lenyege van, hogy transzfob vagy.
Ha leszbikusnak hívod magad, akkor pont hogy te kategorizáltad magad. A leszbikus szónak van egy kristálytiszta, félreértelmezhetetlen jelentése (homoszexuális nő: homoszexuális=azonos nemhez vonzódó, nő=biológiailag nőnemű)
Ha rühelled a kategóriákat, akkor nem az a megoldás, hogy kisajátítod a szót és elveszed a jelentését még azoktól is, akikre illik, hanem az, hogy nem használod.
Gratulálok, ezentúl kategóriamentes vagy...
Jol van mar te agressziv kismalac transzfob.
Az egesz kerdes lenyege, hogy elfogadjuk-e a transzszexualis not nonek?
Nem? Transzfob vagy.
De oke, engedek.
Ha mondasz nekem egy olyan kategoriat ami lefedi az alabbit:
Adott egy no, aki a nokhoz es a transzszexualis nokhoz vonzodik (Nem a ferfiakhoz, nem is feminim ferfiakhoz.... hanem akik evek ota noi hormont szednek, nincs peniszuk, nokent elnek, nokent viselkednek, nokent vannak bejegyezve is es mindenki mas is nokent kezeli oket, teljesen nonek neznek ki es csak szorszalhasogatas utjan lehetne rajonni, hogy valaha ferfi volt)
Ha erre mondasz egy kategoriat ami CSAK ES KIZAROLAG olyan nokre igaz, akik ilyen noket is tudnak szeretni, akkor elfogadom, hogy az illeto nem szamit leszbinek. Mas esetben nem. (Panszexualis es biszexualis kilove, mert nem helytallo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!