Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha lehetnétek heterók, lennétek?
Így van, ahogy az első hozzászóló mondja. Ha heteronak születtem volna, nem szeretnék leszbikus lenni, mert abban nőttem volna fel, az lenne az “adott”.
Így viszont, hogy így alakult, nem, azt hiszem nem szeretnék nem leszbikus lenni. Néha vannak ugyan bizonyos élethelyzetek, mikor komfortosabb lenne egy hapsival, de az elenyésző ahhoz mérve, amilyen egyébként így az életem. :)
Az elsővel ènis totálisan egyetèrtek,ugyanilyen monológot akartam megfogalmazni:DD
24L
Én egyszerűen belegondolni se tudok, hogy olyan életet éljek, férfiakkal legyek együtt, sose voltam, nem is akarok.
Úgyhogy a többiek elméletét kikerülve, ha most ebben az állapotomban kérdezik, egyértelmű, hogy inkább nem akarok hetero lenni és vállalok mindenféle küzdelmet, ami a leszbikus kapcsolataimmal jár.
Jó ez így, másképp elképzelni se tudom már.
Nem.
Egy olyan világot szeretnék, ahol ez nem okoz hátrányt.
A jelenlegi élethelyzetemből kiindulva,én nem bánnám...
Nekem nem jó így az életem...Ha heteró lennék,már rég együtt lennék valakivel,több olyan sráccal is összehozott a sors,akik a lányok álmai lennének,én mégsem tudtam velük mit kezdeni.Ha heteró lennék boldog lehetnék valakivel,tartoznék valakihez,nem érezném magam annyira kívülállónak,így viszont magányosan és boldogtalanul csak tengődöm,én cserélnék bármikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!