Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti benne lennétek 3masban egy férfivel, ha a barátnőtök / partneretek biszex?
Ha másképpen nem, akkor úgy, hogy a pasi csak a biszex lánnyal foglalkozik?
Nehéz elképzelnem "hetero" férfiként, hogy milyen lenne egy ilyen felállás egy leszbikus csajnak... Hiszen én pl. a barátnőm kedvéért valószínüleg engednék egy másik pasit, ha egymással nem kell foglalkoznunk.
Nem. Taszít a férfi nemiszerv látványa is,azt meg még kevésbé tudnám elviselni ha elöttem tenné be az én barátnőmnek...vagy hogy egyáltalán valaki más hozzá érjen ahhoz aki az enyém...szóval nem,kizárt
22LL
benne lennék.
de (csak magam nevében mondom) kellen az hogy megdu-gjon,mert az jó...de mégse mert pasi.
én voltam férfiakkal,és nagyon jó velük sex de mindig arra gondoltam,hogy egy lánnal vagyok.
szóval,ha megtudjuk oldani,hogy kapjak sexet (heterot) de amúgy ne negyon érintkezzek a sráccal akkor nincs akadája.
(nem kell privi nem szállokbe van kapcsolatom.)
hát már lassan egy éves a kérdés, de gondolom mindegy. :D ja, az elején: biszex vagyok.
amúgy se mennék bele egy hármasba, de tegyük fel, hogy mégis izgat a gondolat. ha leszbikus barátnőm lenne és valamilyen csoda folytán bele is menne a dologba (amúgy nem hinném, hogy egy leszbikusnak ez beleférne), nem nagyon akarnám, hogy lássa, ahogy mással vagyok... meg ő a férfi nemiszerv látványától is undorodna, nem hinném, h élvezné ezt az egészet.
Hát utolsó elkéstünk :D
Egyszer az életben kipróbálnám amúgy, de még semmiképpen sem. Ha pedig kipróbálom, akkor barátnővel biztosan nem.. :D Sráccal még sose voltam, de talán egyszer rávisz a
lélek 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!