Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha megtudnátok, hogy a barátnőtök még feljár társkeresőre?
Figyelt kérdés
Néha még felszoktam nézni meleg társkeresőre.. max csak beszélgetni. nem épp ismerkedés céljából. Van barátnőm, távkapcsolatban élünk. Nagyon szeretjük egymást.. és.. a helyében.. ha megtudnátok hogy a barátnőtök társkeresőzik, akkor ti mit csinálnátok?2017. jan. 29. 22:58
1/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele, szerintem jobb ha tud róla, mert ha csak barátkozol akkor most nem kellene bűntudatodnak lennie :D de mivel van ezért gobdolom nem csak erről van szó :D
Viszont ha mégis akkor nyilván a barátnődet is be kellene avatni :)
Saját tapasztalatból mondom
2/7 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy miért. Ha nem tetszik tudatára adnám ezt. Ha meg nincsenek barátai ott nem nagyon fog találni ezt is elárulnám neki.
3/7 anonim válasza:
Beszélgetni nem csak társkeresőn lehet, szóval ez már egy szar kifogás. Nem véletlen vagy te még fent ott, csak magadnak sem vallod be.
4/7 anonim válasza:
Volt már velem ilyen és nagyon nem örültem neki.. Barátkozni máshol is lehet, nem csak leszbikusokkal... Amikor fent voltam, senki se csak barátkozás céljából írt, így jöttem össze a párommal is... Nem hiába társkereső... Ebböl nekünk amúgy voltak mèg egyèb gondok is, amit maximum csak privátba vagyok hajlandó megosztani. A lènyeg, hogy nagyon megrengette a bizalmamat, ami talán már sosem lesz ugyan olyan... szóval óvatosan.. Vagy hagyd abba, vagy legyél vele őszinte. Ha ő jön rá, nem jársz jól. Valamint tedd fel magadnak is a kèrdèst: Neked milyen èrzès lenne ha a párod társkeresőzne? Még ha azt mondja, hogy csak barátkozik, nem lenne ott az a "de mi van ha mégse?" stb..
5/7 anonim válasza:
Miert ne lehetne ?
Ha tenyleg nem ismerkedik hanem csak teszem azt beszelget olvasgat naplot blogot stb...
Hat tegye
Annyit tennek h amennyire tudnam gyakrabban mondanam h szeretem es vele lennek tobbet,
6/7 anonim válasza:
Én is elkezdenék feljárni és megnézném,hogy ő mit szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!