Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek is volt ilyen barátnőtö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is volt ilyen barátnőtök? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki tudja rólam, hogy meleg vagyok, mégis többször mond olyanokat, hogy a melegség természetellenes és hogy nem tudja elfogadni ha valaki más.

Ennek ellenére engem ugyanúgy kezel mint azelőtt hogy coming outoltam neki.

Volt hasonló isnerősötök vagy voltatok hasonló helyzetben, és ha igen hogy kezeltétek?

2017. jan. 30. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak én ezzel az illetővel csokoloztam, és elmondta hogy volt már barátnoje. De mindenki más elott, elottem is (ezen az eseten kivul) lehordja sok mindennek a leszbikusokat. Egyféle védekező mechanizmus lehet véleményem szerint, hisz tudom hogy van benne biszexség, még ha nem is uralkodik el rajta. De na.. érted. Lehet nála is ez a helyzet.
2017. jan. 30. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem fogalmaztam pontosan, ez a lány nem A barátnőm, hanem EGY barátnőm. Barátok vagyunk. Egészen biztos vagyok benne, hogy hetero, úgyhogy szerintem nem védekező mechanizmus.

Arra lennék kíváncsi, hogyan kezelik mások az ilyesfajta helyzetet.

Gondoltam arra, hogy beszélek vele, de úgy érzem az csak kudarcba fúló lehet...

2017. jan. 30. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd... az ilyen nem jó barát. Szerintem nem fogad el teljesen.
2017. jan. 30. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Fura, nekem volt ilyen. En biszex vagyok,es van egy nagyon jo baratnom, es meseltem neki egyszer, hogy kozepiskolaban bantottak a szexualitasom miatt, aztan erre azzal reagalt hogy, "nem lenne szabad az embereket a szexualitasuk miatt bantani, mert ez termeszetes...vagyis NEM, egyebkent nem az, de na".

:D Es eszre is vettem, hogy ha a lanyos dolgaimrol beszelek neki, bar meghallgat, de picit huzza a szajat, es olyankor furcsa lesz a kisugarzasa. Plusz egyszer meg akartam csapkodni a popsijat, de nem szexualis indittatasbol, en amugy is imadok erinteni masokat-oleles, kez a vallon, simogatas, akarmi- es nalam ez teljesen a baratsaghoz tartozik, de elugrott, es ram szolt, hogy lecci ne. Kicsit megalazo volt, de par perc mulva elfelejtettem.

Szoval egyebkent nagyon jo baratnom, de ehhez csoppet furan all.

Szerintem az ilyen emberekben valahol tudat alatt van egy blokk, ami arra keszteti oket, hogy ellenerzessel viszonyuljanak az ilyesmihez, es meg ok se tudjak, ez mikor vagy minek a hatarasa alakult ez ki, csak ugy ott van. Tobabba velemenyem szerint ez nem direkt utalat vagy undor, bar nem tudnam pontosan megfogalmazni mi is ez, de ha direkt utalat lenne, akkor maskor is aktiv resze lenne az illeto szemelyisegenek, mig pl. az en baratnomben (gondolom a tiedben is) csak akkor jon elo, ha a tema is olyan, mas esetben nem kezel hatranyosan vagy ilyesmi. Ha teged zavar vagy rosszul erint, akkor finoman kerdezz ra es egyutt talaljatok meg a gyokeret a dolognak. :)

2017. jan. 31. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok, bocsi a hibakert, a telefon atka. :D Es ha akarsz errol beszelni, csak dobj egy privit.

( Persze nem kotelezo, csak felvetes:) ).

2017. jan. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!