Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltatok/csinálnátok egy durva szakítás után a pasitok/barátnőtök cuccaival?
Visszaadnám neki.
Nem vagyok ennyire kicsinyes.
Ez nem kicsinyesség. Pont, hogy én is vissza szerettem volna adni neki, de én Pesten lakom ő meg Baján. Miután vagy 20x megbeszéltem vele, hogy eljön végre a cuccáért, még el is vittem neki, de nem ért rá, hogy átvegye. Szóval ezek után nem akartam még jó pár évig az ő cuccait hurcolászni. A rászorulókról meg annyit, hogy egy napokig tartó költözés közben örül az ember ha luk van a seggén, nem hogy majd még ilyen dolgokkal foglalkozzak. Utólag nekem is eszembe jutott, hogy más talán nagyobb hasznát vette volna, de amikor az ember mérges nem a logikus gondolkodás a jellemző.
De különben is, nem az volt a kérdés, hogy én mit csináltam rosszul, vagy, hogy mit kellett volna csinálnom.
Összecsomagolnám, odaadnám neki, postáznám a címére, ha nagyon sok, akkor persze nem
Ha 1 év után sem kell neki, és költözöm minden kicsinyesség nélkül fognam és odaadnám a rászorulóknak ami használható, többi kuka és lomtalanítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!