Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Attól is függ, Fiú lánnyal vagy lány fiúval?
2/13 anonim válasza:
azt mondta hogy nem vagyok szerethető
voltak azóta kapcsolataim de ez így bennem maradt nagyon
1. kapcsolat volt
3/13 anonim válasza:
Velem a barátom. Leírva nem durva, szerintem nem is ilyenre válaszra számítassz. Egy hétvégét nála töltöttem (másik városba lakik). Tökéletes hétvégénk volt, végigszexeltük.:) Aztán mentünk ki állomásra, és az utolsó percben közölte, hogy szakít. Kérdezem, hogy ezt miért így, semmi előjel nélkül? Azt válaszolta, hogy azt szerette volna ha az utolsó napjaink úgy telnek, hogy örömmel gondoljak vissza rá..hát pont az ellenkező lett. Még veszekedéssel is jobb lett volna.
4/13 anonim válasza:
15-16 lehettem, amikor volt egy barátnőm másfél évig. Lefeküdt velem, majd közölte, hogy ezt nem kelett volna, mert már nem akar velem járni. Hát akkor eléggé szíven ütött a dolog, mert sok barátnőm volt már, de ilyet egy sem csinált a mai napig.
5/13 A kérdező kommentje:
köszi válaszolók, jó tudni hogy nem vagyunk egyedűl
2013. jún. 7. 20:15
7/13 A kérdező kommentje:
azért békűlt ki velem, hogy közelebb tudjon kerülni a legjobb barátnőmhöz, és most engem dobott és ők vannak együtt.azt hittem elájulok mikor elmondta
2013. jún. 7. 20:57
8/13 anonim válasza:
úristen, milyen szemét emberek léteznek...
9/13 arturrimbaud válasza:
Ez jó téma volna mit róla mesélnem de már nem kell megbocsájtottam, de megtanultam 1000 óra csak beszélgetés nappal alkohol nélkül ezen a falon csak az jön át aki tényleg szeret és akar az életébe!!!
10/13 anonim válasza:
Nagyon összevesztünk egyik este. Másnap totál kikészülten mentem át a legjobb barátnőmhöz, hogy kicsit átbeszéljük a dolgokat, megnyugodjak, de nem volt otthon. A szomszédja közölte, hogy itt volt a barátom. Becsengetett, majd a legjobb barátnőmmel elmentek kézen fogva. Akkor már ők jártak, csak elfelejtettek szólni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!