Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik fiatalságukat egy pasi mellett töltötték el, aztán szakítottak. Hogy dolgoztátok fel?
Ugyan én kicsit más korosztály vagyok, de én 19 évesen érzem ugyanezt, 3 éves kapcsolat után.
Segíteni sajnos nem tudok, de együtt érzek, és remélem idetéved majd egy segítőkész válaszoló.
Na én az ilyen sztorik miatt fogadtam meg, hogy 1-2évnél tovább nem leszek menyasszony.Olyat is hallok,aki 8 évig volt menyasszonyi státuszban,előtte még pár évig barátnőiben :S
Te nem gondoltál arra, hogy miért nem esett szó eljegyzéskor a házasságról? Lehet csak azért volt eljegyzés, mert a párod érezte, hogy kényszer...
Az igazi határozott férfiak akik komolyan terveznek, azok eljegyzéskor már beszélnek a házassá időpontjáról, családtervezésről is. Sőt, a normálisabbjáról már pár hó után kiderül, hogy mi a véleménye a gyerekről,házasságról. Ezt nem árt már korán kideríteni, hiszen felesleges olyannal összejönni,aki nem akarja egyiket se, és várjuk, hogy hátha majd miattunk megváltozik.
Én nem voltam ennyi ideig kapcsolatban,de ennél több időt elszúrtam a sorozatos rossz kapcsolataimra,amikből szintén hosszútávon nem lett semmi. Barátokkal, munkával, képzésekkel, sporttal sikerül magam ezeken túltenni. Eljárok szórakozni is. Hajrá!
Ó, szegényem :( Igazuk van az előttem szólóknak. Ne hagyd el magad, tudom ezt most így könnyű leírni... de nem kesereghetsz egész hátra lévő életedben. Még fiatal vagy.
5éve vagyok együtt párommal, nekem is ő az első, most leszek lassan 21éves. Szóval, ha velem is ez történne én is nagyon oda lennék. De ezért vannak a barátok, hogy támogassanak, eljárjanak veled szórakozni.
Igen a sport egy nagyon jó ötlet. Ott találhatsz magadnak akár párt is :) és jól fogod magad érezni tőle testileg és lelkileg is.
Törődj most egy kicsit csak magaddal :) Tisztázd le magadban a dolgot, hogy ne őrlődj rajta évekig, hogy tiszta lappal induljon a következő kapcsolatod.
Nagyon sok szerencsét és kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!