Jártatok már úgy, hogy a kiszemelteteknek pont a barátnőtök tetszett? Ha igen, mit csináltatok?
Figyelt kérdés
bnőmmel voltunk szórakozni, akinek mellesleg komoly párkapcsolata van már több mint 3 éve. megismertem ott egy srácot, kedves, helyes meg minden. bnőm össze is akart hozni vele, de kiderült h a srácnak ink ő jön be...bnőm nem akar tőle semmit, nem is haragszom rá, bár ez már nme az első eset lenne. persze biztos bennem van a hiba, nem mintha csúnya lennék, de csak hát elég átlagos, visszahúzódó típus vagyok. de ez a srác tényleg tetszik, és ha venné a fáradtságot és megismerne, rájönne, h egyáltalán nem olyan vagyok, mint amilyennek gondol, csak azt nem tudom, hogyan érjem ezt el.2013. dec. 22. 23:36
1/2 anonim válasza:
A srác nem tehet róla hogy a barátnődhöz vonzódik..ez ösztönös.
Sok lány bolondul olyan pasikért akikre te meg rá se néznél.
Egyébként érdeklődj felőle pl. facebookon hátha akkor felkelted az érdeklődését.
2/2 anonim válasza:
Szia :) velem is volt már ilyen , elég rossz érzés. Bár velem egy kicsit más volt a helyzet. Figyelj, szerintem ahhoz hogy lépni tudj mindenféleképpen nyitottnak kell lenned és kevésbé visszahúzódónak. Beszélgess vele sokat és legyél vidám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!