Jó pont lányoknál ha tudok hangszeren játszani és énekelni?
Hogy őszinte legyek, lesz@rom nagy ívben, hogy tud-e vki énekelni vagy zenélni. Nem az a fontos...
20/L
Nekem bejön ha tud énekelni egy fiú, de ha mellette még valamilyen hangszeren is játszik az még jobb. :D
19l
Nekem tetszene. :)
Meghallgatnám a Lion King-et. :)
mihelyst betöltöm megyek!:D
Am köszi a válaszokat!:)
Nehogy jelentkezz a szarfaktorba, még belőled is elk*rvult celebet csinálnak, és mehetsz a playboy-ba.
legjobbik esetben kijutsz az eurovízióra!
Nekem jó hangom volt általánosban, ezért zeneiskolába küldtek. Kiválóan énekeltem és elkezdtem zenélni. 30 évig csináltam, aztán más dolgok kötöttek le (feleség, munka , gyerekek).
Nem a zenélésnek köszönhetem, hogy szép feleségem lett. De végigzenéltük Európát és ő elkísért sokszor. Viszont a fúvószenekarban több házasság is született.
Zongoristáknál ez bonyolult, de az egyik volt osztálytársnőm és a férje zongoraművészek lettek és járják a világot.
Vagyis a zenészek között több esélyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!