Mért pont a 20-25 éves női korosztály olyan ritka itt, mint a fehér holló?
Figyelt kérdés
13-19 évesig vannak egy csomóan, de 20 és afölött már alig írnak ide.:(2013. dec. 13. 18:07
1/16 Zakathol válasza:
Teljesen mindegy. Becsajozni nem itt fogsz.
2/16 anonim válasza:
Mert a tinik bonyolultak, és nekünk kell folyton tanács.
18/L
4/16 anonim válasza:
Vannak ők bőven!Csak hát ők abban a korban vannak,hogy na most nő vagyok.Férfi kell és a 25-30as korosztály kegyeit és tulajdonait élvezik...
5/16 anonim válasza:
Mert ők már dolgoznak és/vagy tanulnak ezért nem érnek rá ide írogatni.
6/16 anonim válasza:
mert azoknak a lányoknak van jobb dolguk is, mint végigolvasni a troll válaszokat, az amúgy értelmes kérdések alatt :D
7/16 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és gyakran olvasgatom ezt az oldalt. Viszont nem látom értelmét annak, hogy itt ismerkedjek, vagy bármilyen egyéb internetes fórumon, társkeresőn. És ez nem azért van, mert felnőtteset játszom..
8/16 anonim válasza:
Attól mert nem tudsz itt becsajozni, még akad itt ilyen korosztály. Csak érettebb a gondolkodásuk mintsem,hogy itt ismerkednének.
9/16 anonim válasza:
Vagyunk bőven, ne hidd,hogy nem! Csak nem reklámozzuk minden válasz végén!
10/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok becsajozni főleg ezen az oldalon nem, de amúgy a neten sem. Ne magatokból induljatok ki néhányan!
2013. dec. 13. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!