Nagyon gáz, ha egy lánynak elég fehér bőre van?
Figyelt kérdés
De nem mer szoláriumba menni, túlzásba vinni a napozást, mert sok anyajegye van. Mi lenne nektek fontosabb az egészsége, vagy, hogy legyen egy kis színe?2013. nov. 30. 18:11
1/27 anonim válasza:
Inkább az a gáz, ha valaki még tesz is azért, hogy kreol bőre legyen.
2/27 anonim válasza:
Csak ránézek és elpirul, le van tudva a gond.
4/27 anonim válasza:
Szép a fehér bőr, nincs vele probléma. De egy képet mellékelhettél volna :)
5/27 anonim válasza:
Engem sosem vonzott a barna bőr. Igaz nem is taszít, szóval leginkább... HIDEGEN HAGY. :3
6/27 anonim válasza:
Én nem járok szoliba és nem is fogok. Nem fogom tönkretenni a bőrömet azért, hogy legyen valami színem, ami nem mellesleg valljuk be, csúnya. Ha meg valakinek nem tetszik, hogy fehér a bőröm akkor ne nézzen rám.
7/27 anonim válasza:
Szoliban 5percbe egy héten még senki nem halt bele. D-vitamin jó hatással van mindenkinek amit csak a napból / szoliból tudsz meríteni. Szerintem az egészség és a szín is lehet ugyan úgy fontos. Én sem vagyok egy nagy néger, de hetente 6percre befekszem és élvezem a meleget. Főleg ebben a téli időben:)
8/27 anonim válasza:
Nem tudom , annyit viszont tény , hogy én a barnább bőrüeket szeretem , a nagyon fehérek taszítanank , nem tehetek róla , egyszerűen az jut róla eszembe , hogy beteg amiről szintén nem tehetek , és ezért nem vonz. De , ha sok az anyajegye és veszélyes lenne neki szoliba menni , akkor természetesen ne menjen csak azért , mert 1-2 pasinak nem fog emiatt bejönni !!
20f
9/27 anonim válasza:
A fehér bőr a legszebb elvégre nem vagyunk cigányok legyél rá büszke a fehér bőrödre.
10/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, utolsó, de nem hiszem, h jót tenne, ha hetente szoliba járnék, nekem már kellett levenni anyajegyet, szóval nem fogok kockáztatni. Ráadául sztem a szolis bőr inkább sárgás és előbb is ráncosodik.
2013. nov. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!