Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gáz, ha egy lánynak...

Nagyon gáz, ha egy lánynak elég fehér bőre van?

Figyelt kérdés
De nem mer szoláriumba menni, túlzásba vinni a napozást, mert sok anyajegye van. Mi lenne nektek fontosabb az egészsége, vagy, hogy legyen egy kis színe?
2013. nov. 30. 18:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"#13 Igen, de minek fizetne valaki orvosi módszerekért, ha természetesen és olcsón is egy kis szolizásért cserébe is meg lehet kapni?"

A szoláriumnak köze nincsen a természetességhez. Pontosan olyan mesterséges, mint az orvosi pótlás. Arról nem is beszélve, hogy kevésbé hatékony.

Ráadásul Magyarország nem az a kifejezetten napfényhiányos terület, hiszen még októberben is tök jó idő lehet.

2013. nov. 30. 18:37
 22/27 A kérdező kommentje:

Ja, hogy te férfi vagy és szoliba jársz?

De gondolom, mivel amúgy is barna bőröd van, nem vagy tele anyajegyekkel, tehát nálad nincs akkora kockázat, mint nálam.

2013. nov. 30. 18:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Nagyon fehér vagyok alapból és nem szeretem mert úgy nézek ki mint a tejföl:D De abban igazad van, hogy nincsenek anyajegyeim.
2013. nov. 30. 18:40
 24/27 anonim ***** válasza:

"Hát figyelj én nyáron is hetente járok de akkor van hogy fél órára fekszem be. Imádok barna lenni, egész nap napozok valami parton ha tehetem."

És a bőröd máris sokkal öregebb, a normális koránál, persze most ez még nem biztos hogy látszik.

Jó esetben persze csak hamarabb fogsz ráncosodni, jóval hamarabb, persze tudom YOLO, meg dolce vita stb. Az ilyen ripacsokon de jókat fogok röhögni, amikor 50 évesen hetente szedegetik majd le nekik a bőrgyógyászaton a basaliomákat.

2013. nov. 30. 18:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem is tejfehér bőröm van, eddig még nem volt rá panasz, csak nekem okoz gondot, hogy az első sugaraktól is azonnal leégek.
2013. nov. 30. 19:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a szolizást, nem ismerek olyan fiút akinek jobban bejön barnán egy lány. Nomeg nem azért fogok valakibe beleszeretni mert 3 árnyalattal sötétebb
2013. nov. 30. 20:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Szép a természetes, fehér szín!:)
2013. nov. 30. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!