Nagyon gáz, ha egy lánynak elég fehér bőre van?
Fesd be vörösre a hajad! A hatás garantált! Annyi udvarlód lesz, hogy nem fogod tudni elhessegetni őket.
Egyébként a fehér bőr szerintem szép, ha szeplők is vannak, az pedig kifejezetten szexy. A szolibarna bőrtől viszont hányok, és a szoláriumozó libáktól is. Arról nem is beszélve, hogy aki járt már bőrgyógyászaton, az pontosan tudja, hogy a napfény és a szolárium mire képes az emberi bőrrel. Fogalmazunk úgy, hogy nem kicsit öregítenek. Talán a túlzott napozás és szolizás is az egyik oka annak, hogy a mai huszonéves lányok kb. harmincasnak néznek ki.
"D-vitamin jó hatással van mindenkinek amit csak a napból / szoliból tudsz meríteni."
Ez pedig baromság. Orvosilag is lehet pótolni.
Köszönöm a válaszokat továbbra is!:)
Szerintem nem kell orvosnak fizetni, elég ha szedsz D-vitamint, olcsóbb, mint a szoli, de nekem még mindig az a véleményem, hogy a heti 6 perc, minden héten, az igenis sok.
Hát figyelj én nyáron is hetente járok de akkor van hogy fél órára fekszem be. Imádok barna lenni, egész nap napozok valami parton ha tehetem. + Imádom hogy akármekkora hőség meg UV riadó van nem kell bekennem magam, mert nem tudok leégni olyan barna vagyok:)
Mondjuk én sokat fesztiválozok, bulizok nyaranta, nem a gép előtt ülök. Azért oda kell a szép bőr szín a nők miatt ha félmeztelen tombolok végig:)
Ha elmered rontani a gyönyörű fehér bőröd, abban a pillanatban megölted magad. Ráadásul mi a retekért akarod elcsúfítani magad? Megfelelési kényszer? Beilleszkedni ebbe a romlott világba? Minek? Szolizott lányokra például én eleve rá se nézek. Elkap a hányinger. Ne hagyd magad megfertőzni.
Bocsánat ha néhol elragadtattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!