Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány és egy transzszexuális lány között lehet több barátságnál?
#30 Szóval én vagyok az agresszív, amikor ti édesemeztek, meg személyeskedtek minden egyes megnyilvánulásotokkal. Oké.
Amúgy meg külön szexista, ha szerinted a nők csak ösztrogénben úszó csonkított nemi szervű férfiak. Az az üreg, amit a transz nők testébe vájnak messze nem összehasonlítható egy vaginával. Az csak, mint már írtam - egy üreg a testben, ami a bőr minősége miatt folyton hámlik és érintettek úgy írják körül, hogy "piercing-lyuk szaga van". A férfiaknak és a nőknek teljesen más az izomzatától kezdve a bőrükön keresztül a csontrendszerükön át mindenük. Kegyetlenség elhitetni a diszmorfiás emberekkel, hogy veszélyes és fájdalmas műtétek után, meg ki tudja mennyi hormonkezelés után pont olyanok lehetnek, mint azok, akik nőnek születnek.
Szóval továbbra is biszexuális az, aki vonzódik egy kozmetikai műtéteken átesett férfihoz. Ha nagyon flancolni akarsz, akkor lehet pánszexuális, nekem mindegy...
Koszonom a valaszod, nem gyoztel meg! Es erdemben a kerdesre valaszt se kaptam, csak velemenyt.
Tovabbiakban nem all szandekomban rad fecserelni az idom es az energiam.
Minden jot!
#34 Kaptál választ, csak épp nem olyat, ami érdekelt volna.
És tényleg ne rám pazarold az idődet, hanem inkább olvass beszámolókat és történeteket olyanokról, akik transzként kategorizálták magukat, sőt, át is estek hormonkezelésen, meg műtéteken is, de aztán rájöttek, hogy nem a testükkel volt a baj, hanem a diszmorfiájukkal. Meglepő módon nincsenek túl jó véleménnyel azokról, akik úgy akartak segíteni rajtuk, hogy az általuk átélt veszélyes és fájdalmas kezeléseket próbálták normalizálni.
EZ tényleg jobb időtöltés, mint valami random emberrel vitatkozni a neten úgy, hogy közben valószínűleg sem te, sem én, sőt, még 82% sem élte át azokat a dolgokat, amikről beszélünk.
Az a helyzet, hogy az ilyen nagypofájú transzfóbok se igazán tudják ám garantálni hogy nem vonzódnak transz emberekhez hacsak nem aszexuálisok.
A legtöbb transznemű lány nem rohangászik a feje fölött piros nyíllal. Jó, van akin mondjuk van egy pride zászlós kitűző, az egyértelművé teheti, de a legtöbben nem hordanak ilyet.
Lehet hogy az a lány aki nagyon tetszett a villamoson vagy a közértben, transznemű volt. És lehet, hogy akit annak nézel, az nem is.
És tökmindegy hogy butch vagy femme vagy futch vagy andro vagy akármilyen nők jönnek-e be.
Azt kéne végre belátni hogy attól még hogy valaki transz, lehet nagyon sokféle ember is.
Van pl. Caitlyn Jenner gazdag, begyöpösödöött, és konzervatív valaki, és akkor van Laura Jane Grace is aki ennek meg pont az ellentéte.
És akkor meg lehet nézniMaya-t, akit simán benéztek még a hormonok előtt is cisznek, és ott van Veronica Blades aki lassan egyáltalán nem tűnik embernek, inkább valami fura jószágnak a star trekből.
És ott van Danica Roem vagy Andrea Jenkins akik politizálnak, meg ott van Chelsea Manning aki...szintén, csak nagyon más eszközökkel.
És van Jazz Jennings vagy Laverne Cox akik klasszikus szépségek és ott van mondjuk Anna- Varney Cantodea aki meg tudatosan nagyon nem az.
Szóval szerintem ez egy árnyaltabb kérdés, és az se normális ha valaki egy kategorikus nemmel válaszol, de az se ha valaki minden áron transz barátnőt akar mert ettől érzi magát nagyon píszínek.
#35 A gond csak az, hogy nem létezik a valo életben olyan transz nő akiről nem lehet megmondani a biológiai nemét. Az általad felhozott szituáció fiktív. Híres és gazdag transzok, akiknek lehetőségében áll milliokat műtétekre költeni is csak szét photoshoppolt agyon sminkelt képeken tűnnek cis nőknek, viszont ha látsz róluk egy videót, ahol mozognak is, és több szögből mutatják őket, ne adj' isten smink nélkül, akkor a legtöbb eset elég nyilvánvaló...
Ezen a ponton tényleg olyan hangzása van az érveiteknek, hogy "mennyi kozmetikai műtétet kell még megcsinaltatnom magamon, hogy a hülye nők ne legyenek homoszexuálisok, hanem nekem is adjanak esélyt???"
A butch és a femme pedig kifejezetten leszbikus kategóriák, már az is elég húzós, ha bi vagy hetero lányokra használják őket, ebben a kontextusban pedig semmi értelmük.
Annyira pol. korrektek akartok lenni, de ha nőkről, kiváltképp leszbikusokról van szó, akkor úgy viselkedtek, mint a konzervatív férfiak, akik rosszabb esetben szívesebben küldenék a homoszexuális nőket átnevelő programokba, hogy megtanulják tolerálni a férfi testet, mint elfogadni, hogy vannak preferenciáik, jobb esetben pedig "csak" ellopjátok és kicsavarjátok a kifejezéseket, amiket magukra használnak, hogy így ti se érezzétek, hogy kihagynak titeket valamiből.
Ezt megmondtad :D Mellesleg, milyen igazad is van. Ezt azok nevében írom, akik ugyan ezt gondolják (mint te), csak lusták voltak leírni :D
36, Én leszbikus nő vagyok.
Másrészt meg ezek a nők létező emberek. Azért mondtam ismert példát, mert te ezek szerint nem találkozol transzneműekkel, és nincs reális referencia alapod. Illetve ha találkozol, akkor gondolom próbálnak elkerülni, mert süt belőled a gyűlölet.
És ezen kívül nem értem mi itt a logika? Ha látszik akkor az a baj, ha nem látszik akkor meg nem hiszed el, hogy van ilyen, me nem láccik? Atyaúristen.
#38 Ez nem "ha láccik az a baj ha nem láccccik azabaj" kérdése, mert nem látszik, ugyanúgy, mint ha egy fehér ember feketére festi az arcát, és elkezdi feketének hívni magát, az sem megtévesztő. Az ilyen maximum a fekete karikatúrája lesz, és az, hogy egyesek nem látják a különbséget, nem mérvadó.
Egyébként félre érted, nem utálom a transzokat, nem is undorodom tőlük, sőt, határozottan ellenzem a hátrányos megkülönböztetésüket pl munkahelyeken, stb.
De.
Az a sz@r számomra elfogadhatatlan, ami az elmúlt 5-10 évben kezdte felütni a fejét főleg nyugati transzaktivista körökben, miszerint
- pár ember diszmorfiája miatt gyakorlatilag tilos beszélni a férfiak és nők biológiai különbségeiről, hiszen "nem minden nőnek van méhe uwu használd inkább a "menstruáló" szót, az polkorrektebb"
- a homoszexuálisoknak nyitottnak kell lenniük p...ncit nyalni, vagy f..szt szopni, ha az adott nemi szerv éppenséggel egy olyanon van, aki az azonos nemnek definiálja magát
- a nemi sztereotípiákat meg kell erősíteni, hiszen ugye ha a női lét nem a testünktől függ, akkor mitől? A sminktől és a ruháktól? (ha a válaszod igen, akkor szexista vagy) A gondolkodásunktól és viselkedésünktől? (ha a válaszod igen, akkor szexista vagy) Vagy egy rejtélyes ~~érzéstől~~? (ha a válaszod igen, akkor szexista vagy)
Szível lélekkel támogatom a sminkes-szoknyás fiúkat, azokat, akik gyerekkorukban nem tankokkal játszanak, hanem szivárvány unikornisokkal, és azokat, akik viselkedése a nemi sztereotípiák szerint nőiesnek mondható, de ezektől nem lesz nő valaki, sőt, jóval több kárt okoz, mint hasznot, ha annak vallja magát.
És igen, tudom, ezen a ponton ez az egész téma full lerágott csont, nem lehet semmit hozzáadni, de nem jönne végre valami transzaktivista, akinek nem olyan a stílusa, mint valami neveletlen utcagyereké, aki 16 éves korában tanult meg írni-olvasni? Valahogy csak a ti oldalatokon látni agresszív kismalacozást, személyes sértések tömkelegét meg útszéli modort.
A komentek full ebből állnak:
- a női test és a férfi test szinte minden létező módon különbözik, ezért lehetetlen, hogy egy biológiai férfi teljesen biológiai nővé váljon.
- tüncike há'mé' vagyilyen utolsó agresszív transzfóób, nem fogom elmagyarázni hogymitis jeletn nőnek lenni, vagy hogy mi aza homoszekszuális mert most nincs kedvem de NINCSIGAZAD és hülyevagy!!4!!!
Van itt egyáltalán bárki is, aki betöltötte a 18 éves kort?
“- a homoszexuálisoknak nyitottnak kell lenniük p...ncit nyalni, vagy f..szt szopni, ha az adott nemi szerv éppenséggel egy olyanon van, aki az azonos nemnek definiálja magát ”
Senki nem kotelez senkit semmire. Ha nem jon be valaki (lenyegtelen miert) nem kell vele dugni.
Ettol ha valakinek tetszenek a noies vonasok transz nokon is, de csak es kizarolag azokon, akik teljes erteku nokent vannak kezelve es peniszuk sincs, miert kene biszexeknek lenniuk?
Nem is arrol beszeltek ami a kerdes.
Leszbikus lany vagyok, sose voltam ferfival, soha nem is akarok.. tobb mint valoszinu, hogy transz lannyal se lennek, mert nem ismerek olyat, akinek a viselkedese bejonne.... ettol meg tudok leszbikus parrol, akinek egyik fele transz no... minek hivod akkor oket... heteroknak?
Mindegy, annyira folosleges ezen vitazni.
Mert egyik fele az itt hozzaszoloknak akkor is el fogja fogadni, ha a masik nem, a masik fele meg akkor se fogadja el, ha a fejunkre allunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!