Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek be eléggé? Nem vonzodók hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval a dolog elég összetett és én is egy elég komplex személyiség vagyok...De amit tudni kell rólam, hogy 21 éves vagyok, szűz és próbálom megfejteni mit is szeretnék. Eddig srácokkal ismerkedtem, randiztam, de párkapcsolat sosem lett belőle, az első szexszel én mindig úgy voltam, hogy szerelemből történjen és ha már eddig vártam akkor nem akarom akárkinek oda adni magam. Valahogy egyiküknél sem éreztem azt, hogy ő az igazi még akkor sem ha kedves, jófej srácok voltak és vozódtam is némelyikükhöz. Aztán nemrég megismerkedtem egy lánnyal, aki idősebb nálam. Már eddig is motoszkált a fejemben, hogy engem a lányok is érdekelnek, vonzódom hozzájuk megnézem a nőket is az utcán. De ez eddig csak egy elképzelés volt, aztán nemrégiben valósággá vált. Az már más kérdés, hogy ez a dolog milyen irányba fog engem elterelni, mert ugyan úgy a férfiak is vonzanak csak valahogy itt nagyobb biztonságban érzem magam, és tudom, hogy nem kell megfeleljek. Valamint az is, hogy úgy vagyok vele ha már ezt hozta az élet, miért ne éljek a lehetőséggel és próbáljam ki? Lényeg a lényeg, elkezdtem vele találkozgatni, ismerkedtünk, aztán elcsattant az első csók, amit aztán több követett, és még több találkozó, ami szinnte mindig csókolózással, tapizászal végződött a dolog. Egyre inkább ráhangolódtunk a másikra, élveztem a dolgot. Aztán amikor már kicsit tovább ment a leányzó és a bugyimba is nyúlt valahogy nem éreztem azt, hogy felizgultam volna. Élveztem és jó volt amit csináltunk de mégsem volt meg az a bizsergés. Róla azt kell tudni, hogy sportosabb alkat, nem is öltözködik kifejezetten nőiesen, de nagyon vonzó a személyisége és nagyon jól megértjük egymást. Mi lehetett aa baj? Túlságosan rágörcsöltem vagy nem engedtem magam el eléggé?2017. dec. 12. 18:06
1/4 anonim válasza:
Engedd el magad! Ne akarj gátlásokkal élni. Az ágyban sem, ott adja magát a dolog. Lazulj el. Ne legyen megfelelési kényszered sem! /F/
2/4 anonim válasza:
Itt igazából az lenne a kérdés, hogy ha egy ugyanilyen helyzetben voltál már esetleg férfival, akkor benedvesedtél-e?
Egy elég közeli rokonom volt így.. ő le is feküdt egy lánnyal, és élvezte is viszonylag, de aztán volt férfival is és rájött, hogy az sokkal nagyobb "hatással van rá". :)
3/4 anonim válasza:
először én se tudtam magam elengedni, mivel gátlásos voltam, aztán letoltam egy kis jégert előtte és minden megoldódott
természetesen csak az elején kellett
amúgy meg igen, görcsölsz rajta olyan szinten, hogy nem tudsz koncentrálni a dologra
4/4 anonim válasza:
Semmi baj nem volt itt, a tested reagált, nem kívántad. Rossz ajtón kopogtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!