Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőkhöz vonzódok miért hiányzik egy pasi?
Mert nem vagy leszbikus... Csak egy olyan lány vagy mint a többi hozzád hasonló: agyadra ment a trendisèg és görcsösen más akarsz lenni mint a többi szürke egér. Közben az agyad folyamatosan jelez hogy ostoba vagy de te elnyomod ezt a jelzést és most is meg leszel sértődve hogy fogalmam sincs miken mentél keresztül mégis ilyet mondok rólad.
Lefogadom hogy tök átlagos vagy külsőre és belsőre is
Ha ez igaz akkor az első válaszom miatt tartozom egy bocsánat kèrèssel
Nehéz erre mit mondani. Az mondjuk számomra ellentmondásos hogy taszit a pénisz látványa közben a kérdés arról szól hogy hiányzik egy paai neked... De biztosan csak a rosszabb ènem kukacoskodik most mert nehéz nagyon nehéz megkülönböztetni a homoszexuális és a divat homoszexuális embereket manapság.
Az hogy hiányzik a pasi azt bármikor orvosolhatod hiszen ha beszélgető partnerre vágysz akkor itt vagyok én is el tudunk dumálni bármiről ráadásul nem is ismerlek tehát úgy mondod a sztorit hogy biztos nem köszön vissza később
Ha szexelni szeretnél pasival az is bárkivel megoldható hiszen nő vagy tehát bármikor bárkit fel tudsz szedni alkalmira is akár ahol kièled a vágyaidat aztán istenpá'
A szülőkről még annyit hogy valahol megèrtem őket. Én is nehezen fogadom el a homoszexualitást mert engem arra neveltek hogy legyek toleráns de ne minden esetben... Fogadjam el ha másnak más a véleménye de ne buzditsam hülyeségre a másikat azzal hogy "elfogadom"
Azt mondom hogy mindenki személyi szabadsága addig tart ameddig a másèt nem korlátozza :) ezt el kell fogadni ha más vagy
Fogadd el hogy márpedig te leszbikus vagy, és hogy ez is normális. Még publikusan is. Nem tudom én úgy vagyok vele hogy boldogan sétálok a barátnőmmel kézenfogva az utcán és csókolom meg ha köszönünk a másiknak, még ha vannak is körülöttünk. Nekem ezzel nincs problémám, bár lehet azért is mert örülök neki. Sokáig azt hittem valami gond van velem, lehet hogy aszexuális vagyok.. De kiderült hogy hát nem:) csak rossz felé keresem a párom.
Ha csak amiatt érzed azt hogy fiú kéne mert félsz mások reakciójától, azzal nem jutsz előre. Ha tényleg nem vonzódsz testileg-lelkileg hozzájuk akkor annyit tudsz csak tenni hogy megpróbálod elfogadni magad és akkor nem fogsz ezeken agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!