Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak párt magamnak? 36 éves pasi vagyok nemrég váltam el és nagyon hiányzik a szerelem az életemből! A társkereső oldalak 95%-ban átverés illetve pénzlehúzásról szólnak!
Ha nemrég váltál el, akkor még ne várj nagy sikereket, nem nagyon fogják neked elhinni, h már semmi közöd az exhez.
Ha gyermeked is van, csak gyerekes nő jöhet szóba, mert egyedülálló csaj nemigen fogja tolerálni, hogy az ex asztalára gombolod le a havi fizut vagy legalábbis nagy részét, és nem a közös kaszába gyűjtögettek. Na meg ki tudja, az új csajt meddig váratnád a gyerekvállalással, merthogy neked már van, nem olyan sürgős. Neki meg lehet az lenne.
Szexre azért még jó lehetsz szingli csajnak is, ha tényleg olyan jóképű vagy.
miért váltál el? te léptél félre illetve voltál kibírhatatlan esetleg felszínre került valami bújtatott rossz tulajdonságod vagy a mások a hunyó?????
nekem az elváltakról a legeslegelső gondolatom hogy elkötelezte magát, esküdött a szó szoros értelmében de kudarcot vallott
Gyere, bébi, hozzám, felejtsd el az asszonyt, cimbi vagy. :) Gondolj arra, hogy két hetero férfi együtt akár a homokos tengerpart! :)) Nem szégyen a szerelem, de hasznos. :)
Egy űűűűberhetero rózsaszín paskóCCCI. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!