Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért unják meg a Netes ismerkedést 1-2 nap után?
Netes társkeresőről van szó. Ha elkezdek egy új nővel csevegni, ismerkedni, mutatja az érdeklődését. Én is kérdezgetem. Persze a Facebookra is átmegyünk, hisz oda gyakrabban tudunk beszélgetni.
Természetes, hogy randira szoktam hívni őket, de nem mindjárt az első csevegésnél.
Miért van az, hogy 1-2 nap csevegés után megunják és többet nem beszélgetnek?
Mi lehet a hibám?
Általános téma van a beszélgetésekben. Ki hol lakik? Mit dolgozik? Mi a hobbija? Merre szokott szórakozni hétvégén? Van-e állata? És jellemezze magát milyen a személyisége?
Persze ezek csak egy nyers kérdések. De nem írhatom azt neki, hogy édesem, így szeretlek, úgy szeretlek. :)
Ezek általános kérdések, ami nem baj, hogy megkérdezed, de valószínű nem kerül elő olyan téma, ami mindkettőtöket komolyabban foglalkoztat. Így viszont egy idő után ellapulnak a csevegések.
Ha megnézed, csevegős, fórumos közösségek is inkább egy téma köré szerveződnek. Sokan szereznek ott barátokat, társakat, lesznek személyes találkozók, stb.
Igen fórumról is ismerkedtem már, mindig van egy közös témánk. Ővele nem találkoztam a távolság miatt. De egy közös témán kívül másról is kell hogy szóljon. Na meg nem lehet állandóan mindig egy témáról beszélni.
Mivel 2 ember mással foglalkozik, mást dolgozik, más a hobbija, más a szórakozása, így nem lesz közös téma. :)
Éppen ettől vagyunk érdekesek, hogy különbözünk. Pl. sokszor az van, hogy az első csevegés eltart 1 óráig. Ezekkel az általános témákkal. A végén elköszön a nő és írja, hogy majd holnap is lesz. De másnap már nem is ír. Persze arra fogja, hogy sok a dolga, nem ért rá. Közben meg órákig Online van.
Vagy pl. ma az volt, hogy 1 óra chat után azt írta majd holnap lesz. Pedig ma még itt az egész este. Volt több olyan randim, akivel a legelső beszélgetéskor megbeszéltük a másnapi randit. Minek húzni az időt? Sok éve ismerkedek így, sok randin voltam. De sajnos sok nő csak unalomból szokott eljönni a randira, hogy kimozduljon otthonról.
Pontosan az ilyen sablonos kérdések miatt unja meg az ember lánya a beszélgetést rövid időn belül. Egyébként én mindig amondó voltam, hogy ha valakivel egy kicsit komolyabban gondolja az ember, felesleges a neten levelezgetni hetekig, inkább ha van rá mód, találkozni kell minél hamarabb. Sokkal egészségesebb a két ember közti kapcsolatra nézve, ha inkább személyesen beszélgettek, ismeritek meg egymást, próbáltok a másikra hangolódni. Így legalább nincs meg annak az esélye, hogy egyébként úgy tűnik, teljesen megvan az összhang, az ember viszont akarva-akaratlanul elképzeli a másikat valamilyennek, és ha ettől nagyon eltér a valóságban...
Visszatérve a netes ismerkedésre amúgy sokat jelent az is, ha nem csak kérdezgetsz a lánytól, hanem neked is vannak gondolataid, hozzáfűznivalóid, és nem csak a kérdések ide-oda dobálása megy. Be kell vallani amúgy, hogy a pasiknak nehezebb a dolga, a nők rengeteg levelet kapnak, nagyjából minden pasival ugyanaköré a 10-20 kérdés köré épülnek a beszélgetések, aztán ebből kifolyólag egy idő után nem olyan lelkesek. Viszont egy kis eredetiséggel fel lehet kelteni a figyelmüket, és ha izgalmasnak ítélik a másikat, a gondolkodásmódját, akkor sokáig nem fogják megunni a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!