Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiak használják inkább a netes ismerkedést?
A nőknek nem kell kezdeményezniük, csak válogatniuk kell a jelentkezők között.
Próbálkoztam élőben, de csak visszautasítást és csúnya szavakat kaptam. Ezután döntöttem a netes ismerkedés mellett. Ott nem esik annyira rosszul a visszautasítás.
#2 és #3 válaszolónak igaza van.
Valójában tetszik az a nézet, hogy a 20on éves nők inkább 30as vagy idősebb korosztályt céloznak meg, ez nekem eszembe sem jutott, pedig nagy igazság lehet benne.
A nőknek meg nem kell ismerkedni, mert ők válogathatnak. Nekik csak hátra kell dőlniük és kiválasztani 50ből a megfelelőt és ha nem jön össze, hát akkor majd a másik jobb lesz, nincs kockázat.
De azért egyet ne felejtsünk el. Az, aki így gondolkozik, az nem is találja meg a párt magának, meg belefásul. Nekem az a tapasztalatom, hogy a sok lehetőség, nagy döntésképtelenséghez is vezet, nem tud felelősen gondolkodni, bizonytalan mindig, nincs miért harcolni.
Azért, mert hülyék vagytok gyerekek!
Mondhatni házhoz mentek a lofasxért.
Soha ne adjátok át a kezdeményezést a nőknek, hanem mindig TI válasszatok csajt, helyszínt és fegyvernemet.
"A nemi szervükről csatolt képből áll.."
- Ez nem igaz, ne általánosíts! Azért mert van 1-2 elvetemült. Attól még nem minden férfi mutogatja a péniszét képen.
"A nők hamar megunják a társkeresést, és sokan törlik magukat"
- Dehogy unják meg!! Nagyon sokan évek óta fent vannak, még férj vagy friss kapcsolat mellett is....Szórakoznak, szívatják a pasikat. Hogy ők ismerkednek, aha ja... de amikor arra kerül a sor, hogy randizzunk...akkor nem érnek rá, sok a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!