Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használják ki a kedves, rendes nőket?
Az első barátom egy olyan lányért dobott, aki se nem okos (kb kilóg a kapanyél a szájából), se nem szép (elég kövér, és az arca sem szép). Utána a következő barátom szintén egy kötekedős hisztigéppel állt össze. A jelenlegi barátom számára is az exe volt a minden, eltartotta évekekig, mindent elnézett neki, mindent megadott neki, a lány meg kihasználta.
Én meg hiába vagyok kedves, rendes, nem hisztis, semmibe se vesz senki. Nemhogy eltartani nem akarna senki (nem is várnám el), de a legtöbbjük inkább eltartatná magát.
Miért a "rossz" nők az istennők, a kedves rendeseket meg ki kell használni?
"Én meg hiába vagyok kedves, rendes, nem hisztis, semmibe se vesz senki"
Kedves akkor ez most mi, ha nem hiszti? :)
22F
2-es, láttál te már hisztis nőt? Olyat, aki sikítva vagdossa magát a földhöz, rúgkapál és harap, ha nem kapja meg, amit akar?
Gondolom, nem. Ha igen, akkor nem így vélekednél.
#3:
a hisztinek is vannak fokozatai...
am meg általánosítás és költő a kérdésed :) szóval nincs rá "helyes válasz"...
keress olyat aki becsül és szeret, ne ilyeneket akik lecserélnek...
22F
Csak peched volt eddig a pasikkal.Vagy ha te választottál párt akkor rosszul választottál.
Az olyan nők mint te ma is értékesek,ezt kár lenne vitatni,csak sajnos te eddig ezt nem tapasztalhattad meg,de majd a jövőben másképp lesz.:)
Ha te valóban olyan nő vagy mint amilyennek írod magad, akkor fogsz találni normális embert. Mert ilyen nők kellenének a normálisabb férfiaknak.
ergo rosszul választottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!