Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elmondjam neki, hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy tetszik nekem/vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki màr lassan két éve az egyik legjobb barátnőm de úgy két hónapja rájöttem hogy tetszik nekem.

Ő emellett sokszor összezavaróan viselkedik... Megfogja a kezem (utcán is), átölel,az ölemben ül, volt hogy azt hitték hogy járunk, szemezni szoktunk és nagyon sokszor összemosolygunk úgy random.

Az utóbbi időben ez az összezavaró viselkedese egyre gyakoribb, pár barátnőm azt mondta hogy mondjam el neki...

Szerintetek?

2016. júl. 12. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ő mit reagált arra, hogy azt hitték jártok?

Ha nem vette zokon, akkor szerintem legrosszabb esetben is hízelegni fog neki a dolog.

Bár szerintem azok alapján amit leírtál elég jók az esélyeid nála.

2016. júl. 12. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne mondanád?
2016. júl. 12. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 azért mert ha a másik nem nyitott erre akkor a barátság végét jelentheti vagy legalábbis megváltozna az. mert jó eséllyel nagyobb távolságot tartana a másik.
2016. júl. 12. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerose latott minket kezenfogva az utcan es csak mosolyogva visszaszolt neki valamit

Nekunk van egy kulon puszink (az eszkimo puszi, hogy osszeerintjuk az orrunkat), es egyszer amikor az egyik baratnonk latta ahogy adjuk egymasnak ezt a puszit azt hitte hogy csokolozni fogunk, mire a lany aki tetszik csak MOSOLYOGVA ranezett a baratunkra.

2016. júl. 12. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Közeledj felé jobban ajogy szoktál és ha viszonozza akkor mond el neki.:)
2016. júl. 12. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahogy* (bocsi)
2016. júl. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!