Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, kihez vonzódok? Van itt bárki, aki átment ugyanazon, mint én?
18 éves lány vagyok, szingli, szűz, nem is volt soha senkim. Eddigi életem során találkoztam srácokkal, akik erős szimpátiát, barátságnál hevesebb érzelmeket váltottak ki belőlem, visszatekintve mégsem nevezném egyiküket sem igazi szerelemnek, csak valami kezdetleges, gyermeteg érdeklődésnek. Minimum másfél, de inkább 2 éve viszont baromira szeretek egy lányt, akármit megtennék érte, kifordulok önmagamból miatta, a legközelibb barátom, senkiben sem bízom jobban. Mindenféle érintkezést élvezek vele, különösen azt, ami nem éppen baráti jellegű (rengetegszer volt ilyenre példa). A "probléma" csak az, hogy más lány nincs és nem is volt rám ilyen hatással, általánosságban még mindig a fiúk hoznak zavarba, rájuk nézek olyan szemmel, hogy "hmm, ez nem rossz", és a mai napig vannak páran, akik megmozgatnak bennem valamit szexuális értelemben. Hogy az erotikus fantáziáim szereplői kicsodák, az is változó, mostanában a férfiakkal való szex gondolata korbácsol fel jobban, de féléve még teljesen más volt a helyzet.
Vannak itt tapasztalt leszbikus és biszex nők? Mit lehet mondani erre? Tényleg elengedhetetlen randizgatnom és szexelnem mindkét nemmel ahhoz, hogy kiderüljön, melyikük számomra az igazi?
Szia :)
Én egy 17 éves lány vagyok hasonlókon mentem át mint te :) 3 évig voltam szerelmes egy barátnőmbe de nem lett belőle semmi. Ma már nem bánom( hosszú sztori) de a kérdésedre, nem, nem kell szexuális kapcsolatot létesítened senkivel hogy el tudd dönteni. 1 éve vagyok együtt párommal, ő 22 éves férfi de nem azért vagyok vele hanem mert szeretem mint embert. Ne aggódj azon hogy melyik nem vonzz. Teljesen mindegy. Ha szereted azt a lányt és úgy néz ki lehetne belőle valami nyugodtan próbálkozz csak :) Ha megtalálod azt akit szeretsz mindegy melyik nemhez tartozik. A te esetedben most éppen nőről van szó, de ez bármikor változhat. Ne görcsölj és hallgass mindig arra amit te jobbnak látsz :) Nálam ez a férfi női dolog majdnem egyenlő arányban megoszlik, de akármikor megdőlhet kicsit egyik vagy másik irányba, a kiszemeltem nemét függően. A lényeg hogy ne menj bele ész nélkül semmibe csak azért hogy ezt kiderítsd mert minden jön magától ^^ ( De ismerkedni tényleg nem árt hogyha a barátnőddel nem jön össze) Remélem segítettem ^^
Utolsó, teljesen igazad van, bennem is megfogalmazódott már valami hasonló. Folytatva a gondolatmenetet, a pasik már csak azért is hátránnyal indulnak nálam, mert rohadtul nem jellemző, hogy csak úgy, hátsó szándék nélkül leállnának haverkodni velem, így aztán esélyük sincs kialakítani velem mély, bizalmas viszonyt, pedig nekem kellene ez ahhoz, hogy igazán megszeressem őket és kapcsolatot akarjak tőlük.
Köszönöm a válaszokat, látom én a jószándékot, de azért így két év után már kezd kicsit zavarni, hogy még magam sem tudom, mi/ki tehetne boldoggá, és kétlem, hogy jó ötlet lenne ilyen "most kísérletezni fogok rajtad" alapon közeledni a férfiak felé. Nem tudom, melyikük venné jó néven, ha olyan lány akarna kezdeni vele, aki gyakorlatilag bármikor benyögheti, hogy bocsi, de leszbikus vagyok. Értitek.
Nehéz ügy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!