Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit szólnál ahhoz, ha a 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz, ha a 18 éves lányod elmondaná neked, hogy leszbikus és szexelt már lánnyal?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni? Engednéd neki, hogy elhozza hozzátok a barátnőjét és bemutassa neked?

Rontaná a viszonyotokat?

2017. okt. 31. 10:46
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
86%

Nekem heterók voltak a szüleim.

Apám verte anyámat és minket is, folyamatosan félre kefélt. Anyám meg szerette, ha bántalmazzák, és mindig tett érte, hogy őt hibáztassuk és akkor látszott az arcán egy megnyugvás. Nővérem külföldön összeszedett olyan pasikat, akikről semmit nem tudott, lett egy gyereke, közben drogozott és jelenleg is munkanélküli. Amikor szereztünk neki munkát, balhét csinált első napján és kirúgatta magát. Ő kapott egy szép parasztházat nagy kerttel, meg egy nyaralót a Tisza partján. Öcsém szintén drogos és munkanélküli. Ő kapott egy lakást Budapesten, ahol drogot árul. Én keményen tanultam, elvégeztem az egyetemet és egy jó szavuk sincs hozzám, állandóan bántanak a szüleim.

Számomra ez sokkal betegesebb családi kép, mint az, hogy valakinek melegek a szülei.

Te mit gondolsz erről?

2017. nov. 1. 08:38
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
azt gondolom, hogy ez egy durva példa, és nagyon nem minden heteró szülő ilyen, sőt.. ennyi erővel meleg szülők is ugyanúgy lehetnek k csögök, általánosítani a legkönnyebb. mindenesetre az egészséges akkor is, ha valakinek egy apja, és egy anyja van.
2017. nov. 1. 09:31
 23/48 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg nagyon egészséges:) Apám megcsalta anyámat, bántott minket, sokat jártunk miatta a bíróságra. A sok évnyi szar amit csinál még mindig meglátszik, pedig már egy éve nem láttam, és le se szar. Nagyon sokáig depressziós voltam miatta, volt egy alkalom, amikor evészavarral küzdöttem.

Tudom, hogy a meleg szülők is lehetnek ilyenek, de ne gondolják azt, hogy csak azért mert valakinek heteró szülei vannak, attól az még nem biztos, hogy egészséges a számára

2017. nov. 1. 09:58
 24/48 Mojjo ***** válasza:
81%
@24: Nem azt akarták neked ezzel mondani, hogy minden hetero pár ilyen, hanem azt akarták, hogy egy család attól lesz jó, hogy jó. Nem az összetételétől, hanem attól, hogy hogyan is viselkednek azok az emberek, akik a családot alkotják. Hogyan állnak egymáshoz, mit jelentenek egymásnak stb stb.
2017. nov. 1. 10:01
 25/48 anonim ***** válasza:
2%
egy gyereknek akkor is apa, és anyakép kell, hogy egészségesen fejlődjön...
2017. nov. 1. 10:13
 26/48 anonim ***** válasza:
4%
amúgy meg hogy szólítaná a gyerek a "szüleit", ha mondjuk két apja, vagy két anyja lenne? például anya1, anya2? vagy hogy beszélne róluk másoknak? "képzeld, az egyik anyukám múltkor vett nekem egy új pulcsit.", vagy "az egyik anyukámmal összevesztem, de a másik anyukám megvédett", nem elég, hogy egészségtelen, és gáz szegény gyereknek, de még röhejes is :D
2017. nov. 1. 10:18
 27/48 Mojjo ***** válasza:
@27-28: Oké, értjük az álláspontod. Más is elmondta neked az álláspontját - te mondjuk nem értetted, de így, elmagyarázás után talán már megvan. Van bármi egyéb plusz hozzáfűznivalód?
2017. nov. 1. 10:31
 28/48 anonim ***** válasza:
Ez a kis OFF is mutatja, hogy mennyire nem számít, hogy én, te, ő, mit gondol erről a témáról, mert mindenkinek megvan a saját értékrendje, amihez köti magát. Így mindig az adott szülőnek a gondolkodásmódja fogja meghatározni, hogy mit kezd a saját gyerekével ilyen szituban.
2017. nov. 1. 19:19
 29/48 anonim ***** válasza:

#21!

"...amit csak apasági teszttel lehet bizonyítani, ami 60%ban téved. Ez a biológia. "

Ez egyáltalán nem igaz. Az apasági teszt gyakorlatilag 100%-ban pontos. Egypetéjű ikrek (mármint, ha a vélelmezett apának egypetéjű ikerpárja van) esetében mondjuk nem.

2017. nov. 1. 23:50
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

+1 gondolat:

[link]

2017. nov. 3. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!