Mondjam el a homofób szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?
Az egész családom nagyon homofób(és vallásos is:D). Utálják a melegeket, azt gondolják, hogy ez egy betegség és hogy a melegeknek baj van a fejükkel vagy csak feltűnősködés miatt azok. Egészen kicsi korom óta ezt hallgatom, viszont már oviban is éreztem, hogy a lányok is érdekelnek. 1-2 éve már bevallottam magamnak, hogy biszexuális vagyok. Néhány közeli barátomnak már néhány hónapja elmondtam:) A szüleimnek is szeretném végre bevallani,viszont nagyon félek, hogy utálni fognak, vagy pszichológushoz küldenek stb. Apuval néhány hónapja volt ilyen bizalmas beszélgetésünk (vagyis kb csak ő beszélt nekem dolgokról:'D) és akkor mondta, hogy bármit elmondhatok neki, mert mindig szeretni fognak. Itt tuti nem arra gondolt, hogy most akkor bevalljam, hogy biszex vagyok, mert a kijelentése előtt a fiúkról kérdezgetett, meg arról beszélt, hogy ha terhes vagyok, akkor ne féljek elmondani nekik, amíg nem késő XD Én kb a beszélgetés óta akarom elmondani nekik. Szerintetek bevalljam?:)
15,5/L
Azt csak is te tudhatod, hogy milyenek.
Van sajnos az a kategória, aki egy ilyenért akár ki is tagadná a gyerekét.
Talán biztonságosabb várni, amíg a saját lábadra állsz, nem lehetetlenít el teljesen, ha emiatt kitagadnának vagy más szemmel néznének rád.
Másrészt még fiatal vagy. Fiatal korban sokszor előfordul, hogy valakit érdekel, milyen lehet a saját nemével, kipróbálja, és rájön, hogy neki tetszik, vagy sem.
#3-as: nem új divathóbort. Mellesleg a kérdező lány, és biszexuális, ami távol áll attól, amit te írtál.
Már az ókorban is jelen volt, és sokkal nagyobb divatnak örvendett, főleg a hadseregben, amikor egy hadjárat évekbe is telet és a katonák egymással voltak összezárva...
A szexuális identitás meg akár a nemi identitás, veleszületett dolog, tehát nem lehet ezzel divatozni, mert vagy az vagy, vagy nem...
Nem, nem hianyiztam, de akort nem szoktuk így leírni. Lehet divat lett most a tiniknél ez is, meg a ratyizás is, de nincs ilyen...
Mint olyan sincs, hogy 16,9 éves vagyok...
Amit az utolsó írt, az valahol a középkorban volt úgy...
Nem kell elmondanod, elég akkor, ha majd összebútoroztál egy másik lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!