Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a 18 éves lányod elmondaná neked, hogy leszbikus és szexelt már lánnyal?
El tudnád fogadni? Engednéd neki, hogy elhozza hozzátok a barátnőjét és bemutassa neked?
Rontaná a viszonyotokat?
Engem aztán nem zavarna, legalább őt nem cs.sztetnék a "mikor szülsz" kérdéssel léptem-nyomon.
Ha normális a barátnője, jöjjön, ha meg idióta link, akkor egy barátnak sem örülnék.
Erről a kérdésről ez jutott eszembe:
Az apuka utolsó válasza főleg nagyon ott van a szeren :D
Kicsit siratnám a tőle soha meg nem születő unokáimat, de mivel van 3 gyerekem, ezért bőven belefér hogy 1 homoszexuális legyen. Elfogadnám, támogatnám.
Az lehet az igazi tragédia egy ember számára, amikor 1 gyereke van és az az 1 meleg lesz. Senkinek nem kívánnék ilyet.
Megköszönném a bizalmát és természetesen támogatnám ha úgy lenne!
Nagyon keserves így élni, hogy folyton kitérő választ adni a rokonok előtt, miért nincs barátom, pláne a szüleim előtt volt rossz. Eléggé nagy bátorság kell ehhez, hogy előrukkoljon ezzel bárki. Megtisztelve érezném magam ha köztük lennék, aki ezt tudja.
És arra is kíváncsi lennék ki a választottja, milyen lány!!
28
Elfogadni a helyzetet nagyon nehezen. De miután a sokkon túltettem magam, biztos meg akarnám ismerni a lányt. A helyzettől függetlenül jó ember mellett akarod tudni a gyereked.
Rövid távon rontana a kapcsolaton, hosszú távon nem. Ez mindkét oldalról nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!