Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valami van velem, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami van velem, mikor rukkoljak elő vele?

Figyelt kérdés

Ahoy! Mostanában nagyon sokat gyötröm magam és próbálom elhesegetni azt az elfajzott gondolatot, hogy talán a lányokat szeretem... A szüleim homofóbok, de próbálom viccekkel rávezetni őket, hogy 'és mi van ha Én is egy lánnyal jövök majd haza?'. De nem vesznek komolyan, csak kinevetnek, hogy persze-persze...

Mégis mikor mondjam el neki, hogy Én bizony tényleg saját nememhez vonzódom? Most vagy mikor megtalálom azt a lányt és bemutatnám? Nálatok hogy történt? Segítsetek!

L/23

2017. szept. 25. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu...én akkor mondanám el a helyedbe ha lesz kedvesed és komoly a kapcsolatotok :) 23L
2017. szept. 25. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
minek elmondani?Felnőtt vagy,semmi közük hozzá...de ha mégis elmondod akkor arra számíts,hogy te leszel a fekete bárány,a rossz,a negatív figura akit köpködni kell,úgy hogy gondold át,mielőtt világgá kürtölöd.
2017. szept. 25. 11:33
 3/7 Candy94 ***** válasza:
Szerintem sem muszáj elmondanod:) 23l
2017. szept. 25. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ha mindenképpen el akarod mondani, akkor várj addig, amíg találsz vkit. de szerintem nem is feltétlenül muszáj, hiszen 23 éves vagy, nem nagyon van joguk beleszólni, ebbe főleg nem...ez ugyan kicsit más, de én se tervezem elmondani, hogy biszex vagyok...
2017. szept. 25. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg homofóbok, addig ne feszegesd, míg nem függetlenedtél tőlük és nincs egy stabil kapcsolatod, szerintem.
2017. szept. 25. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! ;)
2017. szept. 25. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a homofóbozást, gyerekek! Módfelett idegesítő. Egyre inkább az derül ki, hogy nem is a heteróknak van homofóbiája, hanem a homóknak homofóbfóbiája.

Kérdező, az, hogy egy szülő nem veri határtalan örömében földhöz a seggét, ha ilyesmi derül ki a csemetéjéről, még nem jelenti azt, hogy kevésbé fogja szeretni. Tuti, hogy fájdalmasan érinti, urambocsá' a saját kudarcának érzi, de attól még elfogadja, mert a gyereke boldogsága a legfontosabb. Szóval csak nyugi, és amikor együtt van a család, állj elő a farbával.

2017. szept. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!