Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami van velem, mikor rukkoljak elő vele?
Ahoy! Mostanában nagyon sokat gyötröm magam és próbálom elhesegetni azt az elfajzott gondolatot, hogy talán a lányokat szeretem... A szüleim homofóbok, de próbálom viccekkel rávezetni őket, hogy 'és mi van ha Én is egy lánnyal jövök majd haza?'. De nem vesznek komolyan, csak kinevetnek, hogy persze-persze...
Mégis mikor mondjam el neki, hogy Én bizony tényleg saját nememhez vonzódom? Most vagy mikor megtalálom azt a lányt és bemutatnám? Nálatok hogy történt? Segítsetek!
L/23
Hagyjuk már ezt a homofóbozást, gyerekek! Módfelett idegesítő. Egyre inkább az derül ki, hogy nem is a heteróknak van homofóbiája, hanem a homóknak homofóbfóbiája.
Kérdező, az, hogy egy szülő nem veri határtalan örömében földhöz a seggét, ha ilyesmi derül ki a csemetéjéről, még nem jelenti azt, hogy kevésbé fogja szeretni. Tuti, hogy fájdalmasan érinti, urambocsá' a saját kudarcának érzi, de attól még elfogadja, mert a gyereke boldogsága a legfontosabb. Szóval csak nyugi, és amikor együtt van a család, állj elő a farbával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!