Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Furcsa dolgok történnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa dolgok történnek velem, mi lehet ez,?

Figyelt kérdés

Párom van, es egy gyönyörű kislányom, de mostanában nagyon sokat gondolok arra, hogy egy nővel érintkezek, simogatjuk egymást, csókolózunk.. Igazából a szexet nem képzelem el, mert már az imént le írtaktól is teljesen kész vagyok..

(1-2x Volt kapcsolatom nővel, de egyik sem komoly)

Ja, és valamiért mindíg jóval idősebb hölgy van a fantáziámban... N értem, segítsetek.

(Kötekedni vágyó, unatkozó embert társaim, kérlek ne itt kezdjétek el kiélni magatokat)

Tapasztalt vagy akár velem egy cipőben járó hölgyektől szívesen olvasnék privátot.

2017. szept. 18. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen normális, feleségemnek is lehet barátnője ha szeretne.
2017. szept. 18. 21:57
 2/5 RRR ***** válasza:
71%

talán ,mert gyengédségre vágysz

amit nem kapsz meg a férjedtől,,,és ha egy nő adja,azt gondolod az nem megcsalás

2017. szept. 18. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert mást képes egy nő adni neked, és mást egy férfi.

Ha tényleg így érzed, ne habozz újra megélni ezeket az örömöket.

2017. szept. 18. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Ha 1-2-szer már volt kapcsolatod nővel,akkor min csodálkozol?Van benned hajlam, amit a házasságodban elnyomtál,de nem szűnt meg.
2017. szept. 19. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem, hogy ez számodra miért furcsa, ha már volt kapcsolatod nővel.
2017. szept. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!