Elég furcsa dolgok történnek velem, mi lehet ez?
Egy szellemi tevékenységet észleltél. Azon szellemek, akik a fizikai testük halála után nem kelnek át annak rendje módja szerint a szellemvilágba (mert nem elég tudatosak és/vagy ragaszkodnak még valakihez vagy valamihez az épp elmúlt életükből), hosszabb-rövidebb ideig itt ragadhatnak a köztes létben. Az ő tevékenységüket egyes emberek, egyes esetekben érzékelhetik. Az első esetedben valószínűleg egy ilyen szellem érintette meg a vállad. Sokan beszámolnak a helyiség levegőjének lehűléséről is ilyenkor.
Ha ez nem válik rendszeressé, különösképpen nem kell vele foglalkoznod. Bár csak mondani könnyű, de ne félj.
A jövő már a jelenben is létezik. Bizonyos részei determináltak, más részei képlékenyek, a mindenkori jelenben fennálló energiák tükrében változnak. Bizonyos tudatállapotokban képesek lehetünk információt lehívni ebből az energiafolyamból (tehát a jövőből). Ez olykor spontán módon is megtörténik. Ez áll fenn a te esetedben is. Ilyenkor többnyire negatív eseményeket érez meg az ember, mert azok nehezebb energiájúak, "könnyebb" észlelni, észrevenni, mint a pozitívakat.
Ne aggasszanak ezek a dolgok egyébként. Ha ritkán fordulnak elő veled, akkor meg főleg.
Fiatalabbaknak sokszor van ilyen élményük. Én a lépcsőt hallottam hogy recseg, meg mozog valami a szekrényben ez társult a fantáziámmal és megszületett a szellem, ami 5 nap múlva kiderült hogy egy szellemes egér volt nem pedig egy halott, aki unatkozik épp.
Majd kinövöd én is kinőttem. Mostanra úgy alszok mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!