Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elég furcsa dolgok történnek...

Elég furcsa dolgok történnek velem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Volt már pár különös észlelésem. Egyszer mikor már készültem aludni, lehunytam a szemeimet és mintha valami megfogta volna a vállamat, utána teljesen lehült a szobám. Egy házban ahonnan elköltözött a tulaj és utána az egyik tulaj meghalt(termeszetesen nem a hazban) nagyon rosszul éreztem magam, egyedül nem is mertem volna ott lenni, egyszer mikor anyukám eldöntött egy dobozt el is sírtam magam, pedig nem vagyok ijedős. Az utolsó ami fura. A napokban folyamatosan Linkin Park zenék mennek a fejemben, holott nem szoktam őket hallgatni, erre tegnap este értesültem, hogy a frontember meghalt. Nagyon aggasztanak ezek a dolgok. Mi lehet ez? Valakivel hasonló?
2017. júl. 21. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Különböző tévképzetek, majd elmúlnak.
2017. júl. 21. 13:56
 2/13 thoomas26 ***** válasza:
92%

Egy szellemi tevékenységet észleltél. Azon szellemek, akik a fizikai testük halála után nem kelnek át annak rendje módja szerint a szellemvilágba (mert nem elég tudatosak és/vagy ragaszkodnak még valakihez vagy valamihez az épp elmúlt életükből), hosszabb-rövidebb ideig itt ragadhatnak a köztes létben. Az ő tevékenységüket egyes emberek, egyes esetekben érzékelhetik. Az első esetedben valószínűleg egy ilyen szellem érintette meg a vállad. Sokan beszámolnak a helyiség levegőjének lehűléséről is ilyenkor.

Ha ez nem válik rendszeressé, különösképpen nem kell vele foglalkoznod. Bár csak mondani könnyű, de ne félj.

A jövő már a jelenben is létezik. Bizonyos részei determináltak, más részei képlékenyek, a mindenkori jelenben fennálló energiák tükrében változnak. Bizonyos tudatállapotokban képesek lehetünk információt lehívni ebből az energiafolyamból (tehát a jövőből). Ez olykor spontán módon is megtörténik. Ez áll fenn a te esetedben is. Ilyenkor többnyire negatív eseményeket érez meg az ember, mert azok nehezebb energiájúak, "könnyebb" észlelni, észrevenni, mint a pozitívakat.

Ne aggasszanak ezek a dolgok egyébként. Ha ritkán fordulnak elő veled, akkor meg főleg.

2017. júl. 21. 15:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Szellemek nem léteznek, így tomaszka szokás szerint baromságot hord össze.
2017. júl. 21. 16:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. júl. 21. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
De szellemek igen is vannak,még akkor is,ha van pár tuka,ki nem hisz bennük.Megérzhetsz halált,de itt ragadt lelket is érezhetsz a világunkban.Hideg,hideg érintés tipikus jele annak,hogy halott lelke van nálad.Lehet akár rokonod is,vagy akár olyan valaki ki ott,vagy nem messze halt meg,s érzi az energiáid.Ijedségre akkor lessz okod,ha tárgyak mozognak majd.Gyújcs egy fehér gyertyát.
2017. júl. 21. 16:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Mozognak a tárgyak?
2017. júl. 21. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 Akkor mutass rájuk bizonyítékot, vagy valld be hogy tévedsz. Ez a két lehetőséged van.
2017. júl. 22. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Szellemek nem lèteznek ès ha lèteznènek is, akkor sem èrzèkelnènk őket mert az èrzèkszerveink az anyagot hivatottak szkennelni.
2017. júl. 22. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Fiatalabbaknak sokszor van ilyen élményük. Én a lépcsőt hallottam hogy recseg, meg mozog valami a szekrényben ez társult a fantáziámmal és megszületett a szellem, ami 5 nap múlva kiderült hogy egy szellemes egér volt nem pedig egy halott, aki unatkozik épp.

Majd kinövöd én is kinőttem. Mostanra úgy alszok mint a bunda.

2017. júl. 24. 12:50
 10/13 anonim válasza:
vannak szellemek, nem értem hogy lehetnek még emberek akik nem hiszik el. ha csak az anyagot érzékeljük akkor pl a hőt sem tudjuk érzékelni? szóval télen kimehetek bikiniben az udvarra mert ha nem érzékelem a hideget akkor ott sincs? na mindegy... ha nagyon megijedsz egy ilyen szituban akkor gondolj arra h azért félsz meg azért érzed magad szarul mert a szellemek elvonják tőled az energiát, nem szándékosan, csak ők így működnek. nem bántani akarnak. gondolj pozitív dolgokra.
2017. júl. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!