Elég furcsa dolgok történnek velem, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Volt már pár különös észlelésem. Egyszer mikor már készültem aludni, lehunytam a szemeimet és mintha valami megfogta volna a vállamat, utána teljesen lehült a szobám. Egy házban ahonnan elköltözött a tulaj és utána az egyik tulaj meghalt(termeszetesen nem a hazban) nagyon rosszul éreztem magam, egyedül nem is mertem volna ott lenni, egyszer mikor anyukám eldöntött egy dobozt el is sírtam magam, pedig nem vagyok ijedős. Az utolsó ami fura. A napokban folyamatosan Linkin Park zenék mennek a fejemben, holott nem szoktam őket hallgatni, erre tegnap este értesültem, hogy a frontember meghalt. Nagyon aggasztanak ezek a dolgok. Mi lehet ez? Valakivel hasonló?2017. júl. 21. 12:08
11/13 anonim válasza:
#7 számtalan tudós kiszámolta már hogy a dongónak nem kellene repülnie mert a teste nem alkalmas rá, oszt öcsém mégis repül a paraszt :D
12/13 anonim válasza:
10-es te fizika órán rendszeresen aludtál? Hogyan èrzèkeljük a hőt? Ecsèm :'D a bőrünkel. Az is egy èrzèkszerv ;)
13/13 anonim válasza:
#12 es te meg irodalom órán aludtál akkor, mert nem tudod egyértelműen kifejezni magad :D azt írtad hogy az érzékszerveinkkel az anyagot tudjuk érzékelni :) a hő nem anyag :Pszép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!