Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, ossze vagyok zavatodva?
Nem voltam meg se lannyal, se fiuval. Neha szoktam a neten felnott filmet nezni. Egy hetero filmet mindig olyan erzessel nezek csak, hogy jo ok, ez ilyen. Nem szoktam azt erezni, hogy de a helyeben lennek a lanynak. Sot, inkabb ugy gondolom, ez nekem nem tetszik. Viszont ha csak lanyokat nezek, az teljesen maskepp hat ram es ugy erzem, igen ezt hu de jo lenne atelni.
Ettol fuggetlenul erzelmileg azt erzem ferfibe tudnek beleszeretni. Testileg viszont a lanyok vonzanak. Mi a baj velem?
Bocsi, nincs ekezet a gepemen.
Koszi!
A fiuk jonnek be arcra,viszont a noi test vonz?
Irj ram nyugodtan,hatha segithetek:)
Nem, arcra is a lanyok.
Erdekes, hogy egy kisebb es nem olyan hatalmas penisz, mint a hetero filmekben, viszont elfogadhato lenne szamomra, pl. shemale filmekben lattam olyan szereplot, aki egesz tetszett. Csak o lanynak latszott a penisze kivetelevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!