Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi történik velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
Már egy jó pár éve érzem, hogy leszbikus vagyok de igazán egy éve vallottam be magamnak, amikor osszejottem egy nővel , csodás volt vele , bár nagyon nehezen fogadtam el magam , mostanra azt hiszem sikerült. Nagyon szerelmesnek ereztem magam és olyan boldognak, mint meg soha. Mostanaban viszont azt vettem észre, hogy megnézek más nőket és akaratlanul is mintha másik kapcsolatot szeretnék. A barátnőmnek ezt elmondtam őszintén én szeretném vele megoldani mert csodálatos ember és nagyon szeretem vele szerettem volna leelni az életem de így nem tudom mi lesz. Mindent megkapok tőle egyetlen egy dologra tudok gondolni csak. Nem túl szép az arca. Talán emiatt erdekelnek masok, mert szebb barátnőre vágyok? Felszínes pics*nak fogtok tartani, tudom de szeretnék rajonni az okokra. Nekem mindig nagyon tetszett a baratnom és mindig gyonyorunek láttam de mostanában már nem annyira, de úgy érzem ez nem érdekel nem a szépség az első csak talán már nem tudok úgy vonzodni hozzá.
2017. aug. 9. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy már szerelmes, történet vége.

Rég szar az egész, ha ez egy év alatt elmúlt. Szakítsatok, ne hülyítsd akkor.

2017. aug. 9. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolónak igaza van, ha nem találod gyönyörűnek már a barátnődet, az arcát vagy bármi mást rajta és más lányok felé kacsintasz, akkor nem vagy már belé szerelmes.
2017. aug. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!