Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a nőket szeretem vagy mi történik velem?
csak feltört ez az éned is
örülj a jó és kielégítő kapcsolatnak és semmivel se törődj!
A homoszexualitás sokszor csak akkor tör elő az emberből, amikor egy másik meleggel / leszbikussal találkozik. Egy barátom is így járt, csak Ő pasi; több csaja is volt, élvezte is, hogy a lányok odavannak érte, aztán összeismerkedett egy meleg sráccal, és Ő is az lett!
És nem a másik miatt, ebben nem hiszek! Ez szerintem csak akkor megy, ha van benned hajlam rá, és a másik fél csak segít előtörni belőled! Szóval valószínűleg veled is ez történt, a lényeg pedig, hogy szereted, sok boldogságot nektek! :)
Már elnézést, de akkora baromságokat irt itt a kettes válaszoló, hogy úgy érzem muszáj válaszolnom.
„A homoszexualitás sokszor csak akkor tör elő az emberből, amikor egy másik meleggel / leszbikussal találkozik. Egy barátom is így járt”
EZT ÚGY HÍVJÁK DRÁGÁIM. HOGY BISZEXUALITÁS!
Ami annyit tesz férfiban, nőben is meglátja a vonzót. Szóval nincs veled bajkérdező és a kettes. barátja sem meleg, hanem mindketten biszexek vagytok…
Egy meleg pasi sosem lenne nővel, s te sem lettél volna pasival, ha leszbikus lennél…
Csak azért írtam, hogy lássuk már tisztán a fogalmakat…
A baj az, hogy nem voltál tisztában azzal mit jelent biszexnek lenni…
az a helyzet, hogy sokan hosszú hetero kapcsolat után jönnek rá, hogy melegek... én legalábbis így mondom magamat annak, azok után, hogy közel 6.5 évig volt pasim... semmi sem vonz a férfi nemben sajnos, pedig könnyebb dolgom lenne... mondjuk én nagyon fiatal voltam amikor az a kapcsolat kezdődött, de nekem mindig voltak hatalmas nagy piros villogó jelek, hogy meleg vagyok, de nem esett le... :D egy álom után, hogy biszex vagyok... hetero kapcsolattal próbálkoztam, de csak rávilágított, hogy milyen meleg vagyok :D szóval ja én azt kicsit közelebb érzem magamhoz, mint a biszex szót, hiszen nem vonzanak a férfiak szexuálisan a biszexnek meg az a lényege
24L
#3-as, jól tudom mi a különbség a biszexualitás és a homoszexualitás között, de nem az volt a kérdés lényege!
Az említett barátomnak nyilván a fiatalkori "hetero-korszakában" is megvolt a melegségre a hajlama, majd miután megismert egy meleg srácot, és elkezdett érezni iránta valamit, ez folyamatosan átalakult ténylegessé. Volt egyfajta "átmeneti korszaka", amikor a srácok mellett még a lányok is vonzották, manapság viszont már azt mondja, egyáltalán nem vonzódik a nőkhöz, csak a férfiakhoz. És az elmúlt 9 évben csak férfiakkal járt, feküdt le stb. Tehát az Ő esetében nem feltétlenül lenne jogos azt mondani, hogy most biszex.
Értem a logikádat, és a 20 éves kor előtti korszakában átélt "hetero-kalandok" miatt nevezhetjük biszexnek, de szerintem az Ő esetében elég félrevezető, ha ma bárkinek azt mondaná, hogy biszex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!