Nagyon oda vagyok valakiért, szinte szeretem. De kegyetlen rosszul nézek ki, várjak míg helyrehozom magam? Vagy vágjak bele, mondjam el mit érzek, és hátha csoda történik?
Nem tudom, hogyan de elkezdtünk dumálgatni, én már több mint egy éve csak bámultam őt, de nem mertem hozzászólni. Egyszer csak oda jött hozzám, hogy tetszem a haverjának. Azóta - ez majd fél éve volt - néha néha beszélünk, pedig azt hittem még a nevem sem tudja. Néha úgy érzem, hogy érdeklem. De ha az eszemre hallgatnék tudhatnám, hogy nem. Lehet csak sajnál, és azért szól hozzám .
A rosszul nézek ki alatt azt értem, hogy : kövér vagyok, 90 kiló, 170centi, (kb 10kilót fogytam eddig, 3 hónap alatt) sárgásak a fogaim - jövőhónapban megyek fehéríttetni, és csinálnak ezt azt, hogy szebb legyen. Kicsi mellek, ahhoz képest, hogy én magam mekkora vagyok, az arcom tűrhető, néha még szépnek is érzem magam. A bőröm ronda, ugye a súlyom miatt nagyon sok helyen megrepedt a bőröm, tele vagyok striával, karon, combon, oldalt, csípőn, melleknél. Szóval amit lehet azt megpróbálok szebbé tetetni magamon, tehát a fogaim. Azért, hogy fogyjak azért sokat teszek. És ha nem lenne ez a fiú biztos, hogy még most biiztos nem vágtam volna bele. Csak miatta kezdtem el fogyózni, csinosabban öltözni, már amennyire lehetséges, a fogorvost is miatta látogatom hetente, amíg gyönyörű nem lesz a mosolyom. De nagyon szeretném őt, tudom milyen ember, tudom, hogy belé tudnék szeretni, de várjak még? Mert én sem várnám el senkitől, hogy így ilyen külsővel szeressen valaki.
Köszönöm!
igen és ez teljesen természetes, hogy a fogak nagyon fontosak. Én mindig azt nézem meg először az embereken Oké nem az alapozza meg a barátságot, ismerkedést, de lehangoló és csúnya. Pl. amikor ezzel a fiúval beszélek akkor nagyon vigyázok, hogy ne vigyorogjak vagy ne látszódjanak túlzottan a fogaim. Sokszor el is rontottam a beszélgetést, mert inkább játszottam a fejem, mintha nem érdekelne, és nem beszéltem vele úgy ahogy akartam. Csak amiatt mert szégyelltem előtte magam.
Tegyél magadért, hozzad magad formába előtte!
Szőr az sehol ne legyen.
megpróbálom
sehol? :) az mit jelent? még a karomon sem?
Bizony a karodon sem! Főleg ha sötét színű a szőr!! El se tudod képzelni, mennyire fontos!
Jó, hogy igyekszel minél szebb lenni, de nem fogsz egyik napról a másikra szépségkirálynővé változni. Egyébként nem is biztos hogy baj, ha dundi vagy, sok férfinak tetszik, ösztönösen vonzódnak a termékenyebb nők felé. Viszont a bőröddel kezdj valamit, erre ne sajnáld a pénzt, mert lehet szép a mosolyod, de ha közben csupa ragya vagy akkor tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!