Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges vagy velem van a baj?
Mindig amikor elképzelem magamat egy másik nővel akkor felizgat az a gondolat hogy megujjaz de amikor oda jutnék hogy magamhoz nyúljak akkor nem igazán sőt kicsit fáj is
lehetséges amiatt van mert még szűz vagyok vagy ez valami gátlás vagy fóbia? Nem tudom hogy mit tegyek. Valakivel volt/van ilyen és van rá megoldás vagy "gyógyíthatatlan"?
A válaszokat előre is köszönöm :)
elég nedves ,síkos vagy?
ha nem:nyál,babaolaj és lágyan kezd el magad izgatni
Először akkor hosszabb csiklóizgatás kell hogy elkezdj nedvesedni vagy esetleg még jobban. És lassan egy ujjal próbálkozz.
#2-es nem minden leszbikus azért leszbikus mert csak ki akar tűnni. Nem azért mert amúgy unalmas alakok lennénk heteróként.Igen az vagyok, nem több nem kevesebb egy másik embertől. Engem nem vinz a farok a férfi test. Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!