Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy csak azért fekszenek le velem jóképű férfiak, mert ducibb vagyok és így könnyű préda?
Az utóbbi pár hónapban több( magamhoz képest) szerintem jó pasival volt dolgom. Lehetséges, hogy azért, mert látják rajtam, hogy ducibb vagyok és gondolják, hogy könnyen adom majd magam? Ami amúgy nem igaz, nem ugrom az első szóra és egyebek. Nem egyszeri dolgok voltak a találkozások sem, hanem többször is ismételtünk.
Kb. 165 cm és 68-70 kg körül vagyok, abszolút tisztában a külsőmmel. De egyébként, igényes, divatos, csinos amennyire ez így lehetséges.
Ha jól nézel ki, ha nem, a könnyű prédákra rárepülnek.
Ha kell kicsit küzdeni az még izgató is.
Ha lehetetlen akkor meg hamar hagyják a francba. 25L
Nekem a múltkor hasonló paraméterekre, azt írták" undorító lehetek, főleg meztelen" de hagyjuk is. :D
Szerintem azért, mert .. 1.) valami vonzza benned őket!
2.) érzik rajtad, hogy akarod!! nyugi az ilyet még a legbalgább pasi is leveszi !! ;) :D
Ne sugalld, hogy " Gyere az ágyamba ! ,, :D
Nem értelek (mondjuk nem is akarlak). Itt jössz nagy mellénnyel, hogy "úristen, engem dugnak a pasik". Nos, nálad van a pina, szóval te döntesz arról, hogy dugnak-e téged vagy sem. És úgy döntöttél, hogy dugjanak. Szóval mi itt a gond?
22/L
Lehetséges, hogy azért dugnak, mert akarod.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!